Casarse a Catalunya

Guia per a l’elecció del vestit de núvia perfecte segons la teva figura

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El dia del casament és un dels moments més importants en la vida d’una dona i trobar el vestit perfecte és fonamental per a sentir-se radiant i segura en aquest dia tan especial.

Amb la gran varietat d’estils disponibles, pot resultar aclaparador triar el vestit ideal que s’adapti a la teva figura de manera afalagadora. Hi ha una guia per a les diferents figures que ajuden a trobar el vestit de núvia perfecte que regruix els millors atributs per a enlluernar en el gran dia.

Figura rellotge de sorra

Si tens una figura amb corbes ben definides, el vestit de núvia ideal per a tu és aquell que ressalti la teva cintura i realç les teves corbes. Els vestits estil sirena o aquells amb cort princesa són excel·lents opcions per a ressaltar la teva silueta. Els cossets ajustats i les faldilles amb vol a partir de la cintura t’ajudaran a crear una aparença elegant i glamorosa.

Vestits: Grace Loves Lace

Figura rectangular

Per a les núvies amb una figura rectangular, és important crear la il·lusió de corbes i definició en la cintura. Els vestits amb detalls com a cinturons o llaços en la cintura ajudaran a crear aquesta forma. Opta per vestits amb faldilles àmplies, com els estilo princesa o amb cort A, per a afegir volum a la teva figura i crear una aparença més femenina i equilibrada.

Vestidos: Isabel Sanchis

Figura triangular

Les núvies amb una figura en forma de pera, on els malucs són més amples que les espatlles, han de buscar vestits que equilibrin la part superior i inferior del cos. Els vestits amb escot en V o paraula d’honor ajudaran a ressaltar les espatlles i l’escot, mentre que les faldilles amb cort evasé o estil princesa equilibraran els malucs i crearan una silueta harmoniosa.

Vestido: Maggie Sottero

Figura ovalada

Per a les núvies amb una figura ovalada o de poma, on el pes tendeix a acumular-se en la part central del cos, és important triar un vestit que allargui la silueta i creï una aparença més estilitzada. Els vestits amb escot en V o en forma de cor ajudaran a allargar el coll i ressaltar el bust, mentre que els vestits amb cort imperi o línia A ajudaran a dissimular l’àrea de l’abdomen i crear una figura més esvelta.

Vestidos: Isabel Sanchis

Figura petite

Si ets una núvia petite, és important triar un vestit que no aclapari la teva figura i que et faci lluir més alta. Els vestits amb línies verticals, com aquells amb detalls d’encaix o brodats al llarg del cos, crearan la il·lusió d’altura. Opta per vestits amb faldilles més ajustades, com els estils de tall sirena, que allargaran la teva figura i et faran lluir més esvelta i elegant

Vestidos: Manu Garcia

Recorda que el més important en triar el vestit de núvia perfecte és sentir-te còmoda i segura en ell. Prova diferents estils i corts per a trobar aquell que regruix els teus millors atributs i reflecteixi la teva personalitat única. Amb aquesta guia, estaràs un pas més prop de trobar el vestit de núvia dels teus somnis que et farà lluir radiant en el teu gran dia.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.