Casarse a Catalunya

La dissenyadora Marta Martí presenta les seves noves propostes de My Universe per a núvies amb estil contemporani

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La firma de moda nupcial Marta Martí ha deixat tots bocabadats una vegada més a la prestigiosa Barcelona Bridal Fashion Week amb el llançament de la seva sisena edició de la col·lecció My Universe.

Aquest any, Marta Martí ens sorprèn amb una proposta que fusiona artesania, bellesa atemporal i una dosi de fantasia a la seva càpsula My Universe Heritage.

L’essència de My Universe VI: elegància i versatilitat per a núvies apassionades

En aquest nou lliurament, Marta Martí ha aconseguit trobar l’equilibri perfecte entre artesania i bellesa atemporal. Cada disseny de la col·lecció segueix l’instint únic de la dissenyadora, sense cenyir-se a les tendències del moment, però sempre a la recerca de la bellesa inherent a cada teixit. La font d’inspiració d’aquesta col·lecció rau en l’experimentació i en les múltiples possibilitats que ofereix cada tela des del seu estat inicial.

La col·lecció My Universe VI presenta set enlluernadors vestits on destaquen els prisats artesanals, les gases fluides amb dibuixos artesanals de valencianes i les superposicions d’organza i dupions de seda. Els jocs de patchwork entre diferents puntes afegeixen un toc de sofisticació a cada disseny, mentre que detalls com llaços blancs, negres o flors eleven encara més l’encant de cada vestit.

My Universe Heritage: La càpsula d’alta costura

La gran novetat d’aquesta col·lecció és la càpsula My Universe Heritage, que marca el debut de Marta Martí al terreny de l’alta costura nupcial. Composta per tres dissenys únics i sofisticats, aquesta càpsula ret homenatge a l’herència de la firma amb vestits que van més enllà del que és convencional. Des d’un impressionant vestit confeccionat amb 50 metres de tul fins a un mini vestit paraula d’honor d’encaix amb detalls de strass, cada disseny és una obra mestra de l’artesania i l’elegància.

A partir d’aquest mes de maig, la col·lecció My Universe VI estarà disponible sota cita prèvia al showroom de Marta Martí a Barcelona, així com als punts de venda de la firma a altres països. A més, s’oferirà la possibilitat de personalització per a aquelles núvies que vulguin afegir un toc únic al seu vestit de somni.

No us perdeu l’oportunitat de descobrir la màgia de My Universe VI i submergir-vos en el món de l’elegància atemporal amb Marta Martí.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.