Casarse a Catalunya

“Traçant destells: La col·laboració ‘She Owns the Night’ de Mariano Moreno i Swarovski

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Mariano Moreno veu la creativitat com el nou paradigma del luxe. En la seva percepció, la moda nupcial ha evolucionat i està disposat a enfrontar el desafiament de transformar-la en una cosa sofisticada, lúdic i sostenible.

La seva missió és capacitar les dones de tot el món a través de creacions disruptives i innovadores. Per això, està contribuint a revolucionar la indústria nupcial en oferir una visió autèntica de com les dones es vesteixen realment, sense perdre de vista la màgia i la fantasia que envolten la moda.

Després de molts anys dedicats a fer realitat els somnis i dissenyar vestits de núvia per a les principals firmes nupcials a nivell mundial, Mariano Moreno celebra un nou concepte de luxe amb el seu propi projecte. Aquest inclou peces úniques d’Alta Costura, vestits a mida, prêt-à-porter i accessoris.”

La nova col·laboració amb Swarovski She owns the night, una col·lecció de vestits i vestits amb elements Swarovski i brotxes realitzats especialment per a la marca.

La col·laboració entre Mariano Moreno i Swarovski és una combinació de l’elegància i el disseny únic de Moreno amb la brillantor i la qualitat distintiva dels vidres de Swarovski. Mariano Moreno és un reconegut dissenyador argentí conegut pel seu enfocament en la moda de luxe i les seves creacions innovadores que fusionen elements clàssics amb tocs contemporanis.

La col·lecció Mariano Moreno x Swarovski presenta una gamma d’accessoris, vestits i vestits que incorporen els vidres de Swarovski de diverses formes i estils.

La col·lecció Mariano Moreno x Swarovski és una fusió impressionant de la visió creativa de Moreno i el renovat brillantor de Swarovski, creant peces de joieria amb elegància, qualitat i estil distintiu.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.