Casarse a Catalunya

Política de Privacitat

Aquesta política defineix les condicions establertes per als següents dominis pertanyents a Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.:

 • https://www.noivasdeportugal.com/
 • https://webnovias.com/
 • https://www.revistanovias.es/
 • https://www.barcelonaweddingsummit.com/
 • https://casarseacatalunya.com/
 • https://guia.casarseacatalunya.cat/
 • https://www.np-magazine.com/
 • https://www.revistanovias.mx/
 • https://www.noivasdeportugal.com/
 • https://guia.noivasdeportugal.com/


Tots els dominis són responsabilitat d’un únic titular que obra també com a responsable de tota la informació obtinguda mitjançant aquests enllaços.

En aquests portals web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

 • Mai sol·licitem informació personal llevat que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que oferim.
 • No compartim mai informació personal amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que compti amb la teva autorització expressa.
 • Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent de la expressada en aquesta política de privacitat.


Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. Serà aplicable en el cas que els usuaris decideixin omplir algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. ha adequat aquestes webs a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del responsable: Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.
 • Nom comercial: Wedding Media International
 • NIF i NCRC: 503453552 | CRC Porto
 • Adreça: Rua João de Deus, nº 6 Sala 307 | 4100-456 Porto
 • Correu electrònic: geral@portodeideias.pt


A efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que enviïs a través dels formularis de les webs rebran el tractament de dades d’Usuaris de les webs i subscriptors”.

Per al tractament de dades dels usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes a la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació personal

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els principis següents que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb les finalitats per a les quals requerits. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció de la finalitat, t’informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, revisarem periòdicament les llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les teves dades?

Les dades personals que tractem a WEDDING MEDIA INTERNATIONAL, procedeixen de:

 • Formularis de contacte
 • Formularis de subscripció a la newsletter
 • Formularis per fer comentaris a Blog
 • Formularis de sorteigs

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a WEDDING MEDIA INTERNATIONAL estem tractant dades personals que ens concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar-ne la rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades


Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, cas en què únicament les conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les dades. Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Pel tipus d’informació que recull aquests webs, no es pot exercitar el dret a la portabilitat de les dades.

Els interessats també tenen dret a la tutela judicial efectiva ia presentar una reclamació davant de l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que li concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les vostres dades personals?

Quan un usuari es connecta amb aquestes webs per exemple per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure’s a la newsletter o sorteigs, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com ara la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda., només com es descriu en l’avís legal i en la present política de privacitat.

En tots els dominis, la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat següent per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licitem les dades personals següents (nom, empresa, telèfon, província, pàgina web, horari de contacte, si disposa de perfil en algun directori (si/no), email) per respondre als requeriments dels usuaris. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa a les webs, els serveis que es presten a través de les webs, el tractament de les seves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos a les webs, així com qualssevol altres consultes que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de GoDaddy Iberia S.L.U. (proveïdor de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.) pots veure tota la informació referent a la seva política de privacitat aquí.
 • Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, Sol·licitem les dades personals següents (nom, email, província) per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitats per l’usuari en realitzar la subscripció. Dins dels webs hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per Mailchimp. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de The Rocket Science Group LLC (MailChimp), proveïdor de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda., fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Pots veure la política de privacitat de Mailchimp des d’aquí.
 • Formulari d’alta per a comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc, cal que l’usuari es doni d’alta mitjançant aquest formulari. En aquest cas, Sol·licitem les dades personals següents (nom i email). Un cop donat d’alta, l’usuari podrà fer tants comentaris com vulgui i donar resposta sobre els anteriors. T’informem que les dades que ens facilites estaran ubicades als servidors de GoDaddy Iberia S.L.U. (proveïdor de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.) pots veure tota la informació referent a la seva política de privacitat aquí.

Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquests webs a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereixen aquests webs.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquestes webs que detallem a la política de galetes.
 • Per gestionar les xarxes socials. WEDDING MEDIA INTERNATIONAL, tenen presència a xarxes socials, incloent la gestió de grups. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de WEDDING MEDIA INTERNATIONAL es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitati normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de WEDDING MEDIA INTERNATIONAL. Així com per qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.Hi ha altres finalitats per les quals tractem les teves dades personals:
 • Per garantir el compliment de les condicions dús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algorismes que ajuden aquests webs a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereixen aquests webs.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquestes webs que detallem a la política de galetes.
 • Per gestionar les xarxes socials. WEDDING MEDIA INTERNATIONAL, tenen presència a xarxes socials, incloent la gestió de grups. El tractament de les dades que es duguin a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de WEDDING MEDIA INTERNATIONAL es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la vostra presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis de WEDDING MEDIA INTERNATIONAL. Així com per qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permetin. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors a les xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D’acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. (WEDDING MEDIA INTERNATIONAL) amb domicili al C/ Casanova 209, Principal 1, 08021 Barcelona, Espanya serà responsable del tractament de les dades corresponents a usuaris de les webs i subscriptors.
WEDDING MEDIA INTERNATIONAL, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden fer col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es farà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les vostres dades és: el consentiment.
Per contactar o fer comentaris en aquestes webs es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.
L’oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se us demana, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són: dades identificatives, concretament, nom, empresa, adreça de la pàgina web i correu electrònic.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran fins que no se sol·licite la supressió per l’interessat.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades?

Moltes eines que utilitzem per gestionar les teves dades són contractades per tercers.
Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l’activitat WEDDING MEDIA INTERNATIONAL comparteix dades amb els prestadors següents sota les condicions de privacitat corresponents:

 • Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware que té com a oficina principal el 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al vostre ordinador, per ajudar WEDDING MEDIA INTERNATIONAL (tots els portals pertanyents al grup) a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la galeta sobre el seu ús (incloent-hi la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units.
 • Hosting: GoDaddy Iberia S.L.U., amb domicili a Avda. Coruña 36, entresòl esquerre, 27003 Lugo. Més informació aquí. GoDaddy Iberia S.L.U. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis d’allotjament de les pàgines web i bases de dades a Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda.
 • Email màrqueting: Per realitzar campanyes d’Email màrqueting, segmentar audiència i fer campanyes promocionals Utilitzem Mailchimp, propietat de The Rocket Science Group LLC (MailChimp), amb domicili fora de la UE als EUA. Mailchimp està acollit a l’acord EU-US Privacy Shield, la informació del qual està disponible aquí, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Pots veure la política de privacitat de Mailchimp des d’aquí.

Navegació

En navegar per qualsevol dels portals de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzades per identificar l’usuari. Entre les dades no identificatives hi ha també les relacionades amb els teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Utilitzem els següents serveis d’anàlisi de tercers:

 • Google Analytics: Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base dusuaris en el seu conjunt.


Secret i seguretat de les dades

Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. es compromet en l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-les d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquests webs inclouen un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les vostres dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.
Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. no pot garantir l’absoluta inexpugnabilidad de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulentes a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. s’assegurarà que qualsevol persona que estigui autoritzada per Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda., per processar les dades de l’usuari i/o client ( inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat (ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar-se Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda., haurà de notificar a l’usuari i/o client sense demores indegudes i haurà de proporcionar informació oportuna relacionada amb l’incident de seguretat tal com es conegui o quan l’usuari i/o client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remetis a qualsevol portal de Porto d’Ideias
– Comunicação i Imagem, Lda. exonerant a Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. (WEDDING MEDIA INTERNATIONAL), de qualsevol responsabilitat sobre això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta al formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. (WEDDING MEDIA INTERNATIONAL) en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant per al tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. (WEDDING MEDIA INTERNATIONAL) en els termes establerts en aquesta política per al exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas no tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda., es reserva el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D’accord amb la LSSICE, Porto de Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. (QUALSEVOL PORTAL DELS NOMENATS) no realitza pràctiques de SPAM, per la qual cosa no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l’usuari . En conseqüència, en cadascun dels formularis que hi ha als webs, l’usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment exprés per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada. Conformement al que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, Porto d’Ideias – Comunicação i Imagem, Lda. es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.