Casarse a Catalunya

BBFW24: Mariano Moreno, Olga Macià, Helena i Andrea Lalanza

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El segon dia de les desfilades al BBFW va presenciar una exhibició impressionant de talent i innovació, amb cinc marques destacant-se per la seva influència i creativitat en el món de la moda nupcial.

Mariano Moreno, Olga Macià, Helena, Andrea Lalanza i Katy Corso van captivar l’audiència amb les seves col·leccions revolucionàries, cada una portant una visió única i una flaire distintiva a la passarel·la.

Mariano Moreno

Mariano Moreno va encapçalar el panorama de la moda nupcial amb la seva última col·lecció titulada “Something Blue”.

Presentant una reinterpretació audaç de les tradicions nupcials, Moreno va incorporar el distintiu blau Klein a les seves peces, que va captivar l’essència de la història de l’art. Les siluetes femenines i els detalls de disseny combinats amb volums maximalistes van establir tendència a la moda nupcial contemporània.

Col·laborant amb Swarovski, les peces de la col·lecció van destacar amb arracades i penjolls adornats amb trèvols de 4 fulles, emblema de la marca, afegint un toc de sofisticació i capritx a cada núvia. Mariano Moreno continua mantenint l’estàndard de qualitat inigualable i la seva dedicació a reinventar les tradicions nupcials.

Olga Macià

Olga Macià va deixar una empremta indeleble a la BBFW amb la seva col·lecció “Joc de Déus”. La delicadesa i la modernitat van ser el fil conductor d’aquesta espectacular exhibició de vestits de núvia.

Presentant vestits que combinaven línies realistes amb sofisticació conceptual, Macià va captar l’elegància i l’estat d’ànim de les dones. Els teixits voladors van envoltar els models, protegint-los de mirades indiscretes i afegint una capa de misteri i gràcia a la passarel·la. Olga Macià, com a icona de la moda, continua elevat les seves peces, creant peces delicades que ressonen en l’àmbit nacional i internacional.

Helena

Helena va cridar l’atenció amb la seva col·lecció del 2025, que va portar una sensació de revolució a la BBFW.

Amb una fusió entre la tradició i els detalls moderns, la seva col·lecció va oferir una nova perspectiva sobre la moda nupcial. Les cotilles inspirades en la llenceria francesa, les grans faldilles adornades amb rouches i les jaquetes van crear una presència d’innovació i personalització a la passarel·la.

Helena va demostrar que un vestit de núvia pot ser una expressió d’empoderament per a les dones, marcant l’epítom d’una revolució en la moda nupcial.

Andrea Lalanza

Andrea Lalanza va fer un homenatge a les dones valentes i segures amb la seva col·lecció “Le Femme”. Presentant siluetes relaxades i sofisticades, així com formes cridaneres, Lalanza va celebrar la diversitat i la força de les dones.

Cada peça, feta a mà d’artesans, va transmetre una sensació de delicadesa i estil únic. “Le Femme” va donar un missatge clar a totes les dones, convidant-les a abraçar la seva individualitat i expressar la seva personalitat a través del seu estil.

Katy Corso

Katy Corso fa aparició a BBFW amb la nova col·lecció 2025, inspirada en les majestuoses obres mestres poètiques sobre l’amor. Amb el títol “La col·lecció de poesia d’amor”, pretén comprendre la profunditat de la naturalesa de la dona. Inspirada en autors coneguts, com Francesco Petrarca, William Shakespeare i Pierre de Ronsard, i les seves declaracions d’amor, aquesta col·lecció posa l’accent en la bellesa femenina, tant externa com interna.

El públic va quedar fascinat per la varietat de dissenys que portaven les models. Des de sirena lleugera fins a una línia A i vestits esponjosos, les peces combinaven teles brillants translúcides amb lluentons, perles, perles, plomes i brodats de flors fets a mà en 3D. Katy Corso Bridal Couture Spring 2025 destaca amb elegància per l’asimetria de moda, les insercions transparents, la cintura baixa, les mànigues volants i els accessoris desmuntables.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.