Casarse a Catalunya

La mar i l’amor

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Després de deu anys de relació, a finals de febrer de 2023, el Lluís es va decidir a demanar-li matrimoni a la Chini al seu lloc preferit del món, Caldetes (Caldes d’Estrac), on ha estiuejat des que era petita.

S’ha de dir que el Lluís és més de muntanya que de mar, i en un primer moment van valorar fer-ho a casa de la seva família, a la Cerdanya francesa, però degut a la complicació logística van pensar que potser era millor fer-ho a un lloc destinat a preparar aquest tipus d’esdeveniments.

La Chini ho tenia clar: a ella, on li feia il·lusió casar-se era a Caldetes. Van començar a valorar llocs per internet i van topar amb Santa Romana. Van trucar i es van preparar per realitzar el que seria la seva primera i última visita a llocs per fer la celebració.

“Recordo el dia que vam anar a visitar Santa Romana, un dissabte de març, feia un dia espectacular i va ser obrir la porta principal i veure aquelles vistes al mar, que ho vaig tenir clar… Volia casar-me allà”, diu la Chini.

Fotografies: Mujer y Marido

“Realment el lloc era espectacular, però jo mirava també per la practicitat”, diu el Lluís. “Un espai a 40 minuts de Barcelona, amb llibertat per escollir els proveïdors amb qui treballar… També ens va convèncer el fet que Santa Romana compta amb apartaments espaiosos i amb unes vistes esplèndides per a convidats just al costat d’on es celebra el casament. Poder comptar amb aquests apartaments era essencial per a nosaltres, ja que teníem convidats que venien de diferents parts del món i s’hi podien quedar a dormir. A més, el dia següent podríem compartir l’espai de la piscina amb els convidats que s’hi havien quedat per comentar tota mena de moments que havien passat durant el dia anterior”.

A finals de març ja havien confirmat la data: el 30 de setembre del mateix any. “Teníem clar que volíem que fos un casament que reflectís com som com a parella: propers, familiars, autèntics, musicals, divertits, viatgers… I teníem sis mesos per fer-ho possible”, explica la Chini.

Els nuvis van optar per una cerimònia civil amb vistes al mar, amb uns mestres de cerimònia molt propers, els seus germans, que van anar donant pas als emotius i divertits discursos de familiars i amics. “La Vanesa, d’Airam Flors, va saber captar a la perfecció la idea de casament mediterrani que teníem al cap i ho va integrar amb l’emplaçament idíl·lic de Santa Romana, a més de ser un suport fonamental cada mes de preparació del casament”, comenta el Lluís.

Fotografies: Mujer y Marido

“Pel que fa a les fotos i vídeo volíem un estil molt proper, natural, per aquesta raó ens va encaixar molt l’estil de Mujer y Marido i d’Ártico Studio, un estil quasi documental centrat en recollir moments íntims i emocions. Tant el Koke, de Mujer y Marido, com l’Álvaro, d’Ártico Studio, ens van fer sentir molt còmodes, ens vam deixar anar en tot moment”, explica la Chini.

Per la part del càtering van escollir Moncho’s. “El que més ens va agradar de Moncho’s va ser que el menú tenia moltes referències a la gastronomia de diferents parts del món. A nosaltres ens encanta viatjar i provar nous sabors, per tant, reflectia a la perfecció aquesta part de la parella”, comenta la Chini. “Era un casament complicat de 240 convidats, però jo vaig confiar en tot moment que Moncho’s seria capaç de dur-lo a terme, i tots els convidats van quedar encantats amb el menjar i la professionalitat del servei de tot l’equip. Definitivament, tornaríem a repetir amb ells”, diu el Lluís.

“La música ha estat present sempre durant la nostra relació. Ens passem el dia cantant i ballant, per tant era quelcom que havia de tenir un paper fonamental durant tot l’esdeveniment”, comenta el Lluís. L’Andreu, de The Spinoff, va saber captar a la perfecció la idea dels nuvis, i va saber cobrir no només la música en directe, sinó també la cerimònia, el banquet i el DJ animant perquè els convidats ho donessin tot.

 

Fotografies: Mujer y Marido

Finalment, la parella tenia clar que volia proveïdors que fossin de proximitat, per aquesta raó van escollir la Vanesa (Airam Flors) i Abanik per la decoració, la Raquel Díaz (HG Estilistes) pel pentinat i el maquillatge de la núvia i la Gemma (La Cuina) per l’esmorzar del dia següent.

 “Van ser mesos previs de molta organització, però no podia haver sortit millor… Vam sentir que gràcies a tots els proveïdors havíem creat un casament molt personal, i ho tornaríem a repetir sense dubtar-ho”, explica la parella. “Tenim coneguts que estiuejaven a Caldes d’Estrac durant la seva joventut i recorden Santa Romana. Val a dir que Santa Romana ha estat rehabilitada i cuidada fins a l’últim detall, aprofitant la seva posició estratègica. Les increïbles vistes que ofereix i la llum màgica que rep durant tot el dia regalen una experiència de conte bell, màgic i, sobretot, inoblidable”.

Fotografies: Mujer y Marido

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.