Casarse a Catalunya

Guia d’estil, especial casaments amb Santa Eulàlia

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Arriba el bon temps i amb ell la temporada de casaments. Santa Eulalia t’ajuda a aconseguir el look de convidat perfecte, amb vestits tant per a casaments molt formals com per als d’estil més casual. 

Casament formal a la ciutat 

Per a un casament formal, l’abillament ha de ser elegant i sofisticat. Els homes han d’optar per un vestit fosc, preferiblement negre, blau marí o gris fosc, combinat amb una camisa blanca, corbata o corbatí, i sabates de vestir negres. 

Casament amb destinació europea 

Per a un casament europeeu, l’estil pot variar segons el país i la formalitat de l’esdeveniment, però generalment s’espera elegància i bon gust. Els homes poden optar per un vestit fosc, una camisa blanca o de color clar, i una corbata o corbatí, complementats amb sabates de vestir. 

Casament clàssic al camp  

Per a un casament clàssic de camp, l’abillament ha de combinar elegància amb un toc de rusticitat. Els homes poden optar per un vestit en tons terra , amb una camisa blanca o pastís i una corbata verda clar. 

Casament casual a la platja

Per a un casament a la platja, l’abillament ha de ser elegant però també lleuger i còmode. Els homes poden optar per un vestit de lli o cotó en colors clars com a beix, blanc, clar o blau pastís, combinat amb una camisa de màniga llarga en to pastel i sense corbata. Les sabates poden ser mocasines lleugers o fins i tot sandàlies de cuir.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.