Casarse a Catalunya

Els millors accessoris per elevar el teu look

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Els accessoris són la clau per transformar un outfit simple en una cosa espectacular. Amb el poder d’afegir personalitat, estil i un toc de sofisticació, els accessoris poden fer que qualsevol conjunt destaqui.

Rellotges: El toc d’elegància

Un rellotge és més que una eina per saber hora; és una declaració d’estil. Els rellotges poden afegir un toc d’elegància i sofisticació a qualsevol roba. Opta per un rellotge clàssic de metall per a ocasions formals, o un amb corretja de cuir per a un look més casual i versàtil. Si busques una mica més contemporani, els rellotges intel·ligents combinen funcionalitat i moda, i són perfectes per a l’home modern.

Fotografia i rellotge: Joieria Grau

Ulleres de sol: Protecció i estil

Les ulleres de sol no només protegeixen els ulls dels raigs UV, sinó que també són un accessori imprescindible per a qualsevol look elegant. Des de les clàssiques aviadores fins a les atrevides muntures de colors, les ulleres de sol poden complementar el teu estil personal. Assegureu-vos de triar un parell que s’adapti a la forma del vostre rostre i a l’estil de la vostra vestimenta.

Bosses: Funcionalitat amb estil

Una bona bossa no només és funcional, sinó també un element clau del teu outfit. Pel dia a dia, una bossa tote o una motxilla de cuir poden afegir un toc de sofisticació i són perfectes per portar tot el que necessites. De vegades formals, un clutch elegant o una bandolera petita poden complementar perfectament el teu look sense robar protagonisme.

Joieria: Detalls que marquen la diferència

La joieria pot ser subtil o cridanera, però sempre té el poder de transformar un conjunt. Per a un look elegant i minimalista, opta per peces delicades com cadenes fines, polseres simples i petites arracades. Si prefereixes una mica més audaç, els collarets statement, els anells grans i les polseres cridaneres poden afegir un toc de personalitat i estil al teu vestit.

Fotografia i joies: Joieria Grau

Barrets: Un toc de distinció

Els barrets poden ser el toc final perfecte per al teu look. Des dels clàssics fedores i panamàs fins als moderns beanies i gorres, hi ha un barret per a cada ocasió i estil. Una fedora pot afegir un toc delegància a un conjunt casual, mentre que una gorra pot donar-li un aire esportiu i relaxat al teu look diari.

Els accessoris són essencials per elevar el teu look i afegir un toc personal al teu estil. Des de rellotges elegants fins a bosses funcionals, passant per joieria delicada i calçat de qualitat, cada peça té el poder de transformar un conjunt simple en una cosa especial. Experimenta amb diferents accessoris i descobreix com poden complementar el teu guarda-roba, reflectint la teva personalitat i sentit de l’estil. És hora de portar el teu look al següent nivell amb els accessoris perfectes!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.