Casarse a Catalunya

Elevant esdeveniments i casaments a un altre nivell amb lloguer de material i decoració

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Dasler, una marca capdavantera en el lloguer de material i decoració, s’ha destacat per transformar cada celebració en una experiència única i memorable.

Dasler no només ofereix material i decoració; ofereix una visió. Cada peça en el seu inventari reflecteix una meticulosa atenció al detall i una profunda entesa de les tendències actuals en disseny i moda. Des de cadires i taules elegants fins a enlluernadors centres de taula i accessoris, cada element està seleccionat per crear ambients que inspiren i encanten.

Una de les grans fortaleses de Dasler és la capacitat per adaptar-se a qualsevol estil o tema. Ja sigui que estiguis planejant un casament bohemi a l’aire lliure, un esdeveniment corporatiu sofisticat o una festa temàtica vibrant, Dasler té les peces perfectes per portar la teva visió a la vida. A més, el vostre equip d’experts en disseny treballa agafats de la mà amb cada client per personalitzar cada esdeveniment, assegurant que cada detall s’alineï perfectament amb els seus desitjos i expectatives.

Fotografia: Dasler i Daniel Lafuente

Dasler ofereix una àmplia gamma de materials per satisfer totes les necessitats del teu esdeveniment: Mobiliari, incloent-hi cadires, taules, sofàs i més, disponibles en diversos estils i materials. Il·luminació, des de llums festius fins a elegants canelobres, Dasler assegura que el teu esdeveniment brilli amb llum pròpia. Vaixella i Cristalleria, amb peces elegants i d’alta qualitat per afegir un toc de sofisticació a taula. Tèxtils, com ara estovalles, tovallons i cortines en una varietat de colors i textures per complementar qualsevol tema.

La personalització és clau, i Dasler ofereix decoració temàtica que pot transformar qualsevol espai a l’escenari perfecte per a casaments, esdeveniments corporatius i festes temàtiques. Arcs florals, centres de taula personalitzats i detalls únics per fer que cada casament sigui especial. Disseny i decoració que reflecteixen la identitat de la marca i creen un ambient professional i elegant per a esdeveniments corporatius. Des de celebracions vintage fins a festes futuristes, Dasler té tot el que és necessari per fer que el teu esdeveniment destaqui.

Fotografia: Carla i Ramón

Més enllà del lloguer de material, Dasler proporciona assessorament expert i serveis de disseny per assegurar que cada esdeveniment sigui un èxit. Consultoria Personalitzada: L’equip de Dasler treballa estretament amb cada client per entendre les vostres necessitats i desitjos, oferint solucions a mida. Muntatge i Desmuntatge: Serveis complets per garantir que tot estigui perfectament disposat i després retirat sense problemes. Atenció al detall: Cada aspecte del disseny és acuradament planificat i executat per assegurar una experiència impecable.

Dasler ha estat part de nombrosos esdeveniments memorables, des de casaments de somni fins a grans gales i esdeveniments corporatius. Alguns dels testimonis de clients satisfets destaquen la professionalitat, la creativitat i la dedicació de l’equip de Dasler per fer realitat les seves visions més ambicioses.

Per a aquells que busquen elevar els esdeveniments i casaments al següent nivell, Dasler és l’elecció ideal. Amb una àmplia gamma d’opcions de lloguer i una dedicació insuperable a la qualitat i l’estil, Dasler garanteix que cada celebració sigui tan única i especial com els moments que se celebren. Descobreix com Dasler pot transformar el teu pròxim esdeveniment en una experiència inoblidable, on cada detall compta i cada visió es converteix en realitat.

Fotografia: Iolanda Domènech Photograhy

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.