Casarse a Catalunya

Un conte d’amor al castell d’Enfesta

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El castell d’Enfesta, un raconet exclusiu, va ser l’escenari perfecte per al casament de la Nicole i l’Íñigo.

El seu casament comptava amb detalls que van fer que el seu dia inoblidable resplendís amb encant i elegància. Un enllaç que va ser protagonitzat pels dissenys que portaven els nuvis durant el gran dia.

La Nicole, la radiant núvia, va enlluernar tothom amb un exquisit vestit de núvia dissenyat per Manu García. Cada costura, cada detall de punt i cada plec parlaven de la seva essència pròpia, realçant la seva bellesa natural i destacant la sofisticació del seu estil. La Nicole va optar per un vestit d’estil princesa per a la cerimònia, un clàssic que mai falla.

La Libèl·lula Weddings

Pel banquet i el ball, va optar per un segon disseny, on va voler ressaltar la seva figura amb un model més minimalista, però amb una esquena impressionant i un coll halter. La núvia va triar un parell de sabates de The Forest Shoes conegudes per la seva comoditat i versatilitat per al final del gran dia.

La Libèl·lula Weddings

La decisió de l’Íñigo va ser un impecable esmòquing de Toni Barceló que reflectia la importància i solemnitat de l’ocasió. L’elecció del vestuari de la parella irradiava gràcia i elegància, i tots dos lluïen “simplement enlluernadors”, paraules dels seus convidats. La núvia i el nuvi estaven radiants gràcies a Loli Boucau; a més, les joies personalitzades de Supertocadas afegien un toc de brillantor, luxe i sofisticació.

La Libèl·lula Weddings

L’escenari màgic va ser una creació impecable gràcies a l’esforç incansable de l’equip d’organització i planificació ofert pel lloc. Cada racó del castell d’Enfesta es va convertir en un espai ple d’encant i bellesa habilitat amb material de Mafesa Integral, que va viatjar des d’Alacant per proporcionar servei a aquesta enlluernadora parella. Les decoracions florals, una obra de Rosa Planellas de Dianthus, van afegir una dosi extra de màgia a la decoració elegant, però mantenint un toc salvatge que caracteritza la parella. Morrocotudo Estudi va donar vida a la papereria del casament, afegint un toc personal i emocional a cada detall.

La Libèl·lula Weddings

Per tancar un banquet deliciós i d’alt nivell, CarlMerysCake va fer gaudir els convidats amb els seus exquisits pastissos i postres amb una taula de pastissos, molt semblants per fora, però amb sabors diferents a l’interior, una proposta en tendència per a les properes noces.

La Libèl·lula Weddings

El casament de la Nicole i de l’Iñigo va ser una mostra sublim de la bellesa. Cada detall es va fusionar per crear un dia ple d’amor i encant. Aquesta celebració quedarà a la memòria de tots aquells que van tenir la sort de presenciar-la.

La Libèl·lula Weddings

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.