Casarse a Catalunya

Com preparar la pell per al maquillatge

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Per aconseguir un maquillatge impecable i durador, la preparació de la pell és essencial. Una pell ben preparada no només facilita l’aplicació del maquillatge, sinó que també en millora l’aparença i la durada.

1. Neteja profunda

Una pell neta és la base de qualsevol bon maquillatge. Eliminar impureses, residus de productes anteriors i excés de greix garanteix que els productes s’apliquin de manera uniforme i s’hi adhereixin millor.

Utilitza un netejador facial suau que s’adapti al teu tipus de pell (seca, mixta, greixosa o sensible). Massatge el producte a la teva pell amb moviments circulars i esbandida amb aigua tèbia.

2. Tonificació

El tònic ajuda a equilibrar el pH de la pell, elimina qualsevol residu de netejador i prepara la pell per absorbir millor els productes que s’aplicaran a continuació.

Aplica un tònic sense alcohol amb un cotó o directament amb les mans, donant petits copets sobre la cara. Busca tònics amb ingredients calmants com l’aigua de roses o l’hamamelis.

3. Hidratació

Hidratar la pell és crucial per mantenir-la suau i flexible, cosa que facilita l’aplicació uniforme del maquillatge i preveu que s’esquerdi.

Trieu una crema hidratant que s’adapti al vostre tipus de pell. Les pells seques poden necessitar una fórmula més rica, mentre que les pells greixoses poden beneficiar-se d’una fórmula lleugera i sense olis.

4. Protecció solar

El protector solar és essencial per protegir la pell dels raigs UV nocius, prevenir l’envelliment prematur i reduir el risc de càncer de pell.

Aplica un protector solar d’ampli espectre amb almenys SPF 30, fins i tot en dies ennuvolats. Assegureu-vos que s’absorbeixi completament abans de procedir amb el maquillatge.

Preparar la pell adequadament abans d’aplicar el maquillatge és essencial per aconseguir un acabat perfecte i durador. Seguint aquests passos, asseguraràs que la teva pell estigui en les millors condicions possibles, cosa que no només millorarà l’aparença del teu maquillatge, sinó que també contribuirà a la salut general de la teva pell. Prepara’t per lluir radiant i llesta per a qualsevol ocasió!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.