Casarse a Catalunya

Moda i Olimpíades: Mariano Moreno brilla a París

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

París i el món sencer celebren aquest estiu els Jocs Olímpics, i l’Alta Costura també.

Mariano Moreno ha portat algunes de les seves noves peces a la capital de l’alta costura i, en col·laboració amb Paris Fashion Air, han realitzat aquestes precioses fotos perquè els seus clients puguin fer una ullada al que ha de ser l’esdeveniment de l’any.

S’han unit a Vogue World Paris 2024 i a la Fédération de la Haute Couture et de la Mode, per celebrar la moda en la seva màxima expressió, donant la benvinguda als Jocs Olímpics d’Estiu per tot arreu.

Gaudeix dels exquisits brodats de flors úniques difuminades sobre un sofisticat crepè sedós, combinats amb la seva emblemàtica capa-abric Mònaco confeccionada aquesta vegada en organça rústica amb un original estampat florejat a joc amb el vestit.

Deixi’s fascinar per la combinació poc comuna del nostre característic esmòquing de jacquard en versió blanc trencat, guarnit amb exclusius botons de ceràmica pintats a mà amb bugada en honor als camps francesos de la Provença.

Per suposat, ambdós conjunts guarnides per la nostra exclusiva col·laboració amb vidre Swarovski realitzada pels joiers artesans Slovinsky.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.