Casarse a Catalunya

Messika presenta la seva nova col·lecció en col·laboració amb la Fundació Valérie Messika

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La maison de joieria Messika ha llançat una emocionant expansió de la seva col·lecció MESSIKA CARE(s) pel 2024, en col·laboració amb la Fundació Valérie Messika.

Aquesta iniciativa reforça els compromisos internacionals de la casa joiera per ajudar els joves de tot el món, i presenta 12 noves peces els beneficis de les quals es destinaran a diverses ONG. La campanya de llançament d’aquestes joies és protagonitzada pel ballarí carismàtic Salif Gueye i la jove model Rose Chalmè, simbolitzant llibertat i moviment.

Una Acció Més enllà de les Fronteres

La Fundació Valérie Messika es dedica a donar suport a organitzacions que treballen a favor de les dones i els nens, centrant els seus esforços en àrees clau com l’educació, la cultura i la salut. Durant el 2022 i el 2023, la fundació va distribuir més de 4.000 kits d’higiene a joves desafavorides en l’àmbit internacional. L’any 2024, l’atenció se centra a l’Índia, un país amb profundes arrels a la indústria de la joieria i que enfronta desafiaments significatius en termes d’igualtat de gènere i accés a l’educació.

La directora artística, Valérie Messika, va explicar l’elecció de l’Índia com a focus de la fundació: «Les joves pateixen discriminació sexista i manca d’educació, sobretot en països com l’Índia. L’Índia és el bressol dels diamants i la joieria és una part enorme de l’educació dels joves, volem ajudar a empoderar-los amb la Fundació Messika». Aquest any, la fundació destaca el programa Saksham de l’ONG Plan International, que té com a objectiu proporcionar formació i accés equitatiu a l’ocupació per als joves a Delhi.

Joies Precioses amb Doble Virtut

La col·lecció MESSIKA CARE(s) és de gran importància per a Valérie Messika, ja que està directament relacionada amb les accions benèfiques de la seva fundació. Des del seu llançament el 2022, les peces d’aquesta col·lecció han tingut un èxit notable, i ara s’amplia amb 12 peces noves amb cordó, disponibles en quatre noves combinacions de colors: beix i or groc, caqui i or blanc, crema i or rosa, i negre i or blanc. Aquestes polseres i collarets reinterpreten els motius Baby Move i Move Un de manera discreta però elegant, i ja estan disponibles al lloc web de Messika i a les seves botigues.

La Dinàmica d’un Moviment

Valérie Messika continua avançant en la seva causa, forjant noves relacions i connectant les parts interessades a través de la Fundació Valérie Messika. La campanya Messika CARE(s), protagonitzada per Salif Gueye i Rose Chalmè, expressa la llibertat i el moviment com a factors clau, reflectint l’energia dinàmica i compromesa de totes les campanyes de Messika.

Cada joia de la col·lecció MESSIKA CARE(s) no només representa luxe i sofisticació, sinó també un compromís tangible amb el canvi social. Per cada peça venuda, un percentatge dels ingressos es destina a la Fundació Valérie Messika per donar suport a iniciatives benèfiques, creant un efecte papallona que ajuda els que més ho necessiten.

La nova col·lecció de Messika, en col·laboració amb la Fundació Valérie Messika, no només resplendeix per la bellesa i el disseny, sinó també pel compromís amb la responsabilitat social. Amb l’ampliació de MESSIKA CARE(s), la maison joiera no només adorna els seus clients amb peces exquisides, sinó que també impulsa un canvi positiu al món, demostrant que l’elegància i la filantropia poden anar agafats de la mà.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.