Casarse a Catalunya

La millor ruta per Europa per a una lluna de mel inoblidable

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Europa, amb la barreja d’història, cultura, paisatges impressionants i gastronomia exquisida, és la destinació ideal per a una lluna de mel.

Imagina passejar per carrers empedrats, gaudir de sopars romàntics sota les estrelles i explorar racons encantadors amb la teva parella. Aquí us presentem la millor ruta per Europa per a una lluna de mel que promet ser inoblidable.

1. París, França: La ciutat de l’amor

Comença el teu viatge a París, la ciutat que personifica el romanç. Des de la icònica Torre Eiffel fins als encantadors cafès de Montmartre, cada racó de París convida a l’amor. Passegeu pel Sena en un creuer nocturn, gaudiu d’un sopar gurmet en un bistrot parisenc i visiteu el Museu del Louvre per admirar obres mestres com la Mona Lisa. No t’oblidis de perdre’t als jardins de Luxemburg i explorar els encantadors ponts de la ciutat.

2. Venècia, Itàlia: La ciutat flotant

Després de París, viatja a Venècia, una ciutat màgica construïda sobre l’aigua. Un passeig amb góndola pels canals és una experiència obligada. Explora la plaça de Sant Marc, la Basílica de Sant Marc i el Palau Ducal. Venècia és també famosa pel seu exquisit menjar italià, així que gaudeix de plats frescos de marisc i pasta en trattorias locals. L’atmosfera romàntica de Venècia us farà sentir com si estiguessis en un conte de fades.

3. Santorini, Grècia: La joia de l’egeu

Des d’Itàlia, vola cap a les illes gregues i dirigeix-te a Santorini. Aquesta illa és coneguda per les seves impressionants postes de sol, cases blanques i vistes al mar Egeu. Gaudeix d’un sopar amb vista sobre el cràter volcànic, relaxa’t a les platges de sorra negra i visita els cellers locals per degustar el vi de la regió. Explorar els estrets carrers d’Oia i Fira us permetrà descobrir boutiques encantadores i vistes panoràmiques inoblidables.

4. Barcelona, Espanya: Art i cultura

Continua el teu viatge a Barcelona, una ciutat vibrant i plena de vida. Admira l’arquitectura única d’Antoni Gaudí, com la Sagrada Família i el Parc Güell. Passeja per la Rambla, gaudeix de la platja a la Barceloneta i prova tapes als bars locals. No oblideu visitar el barri gòtic i el mercat de la Boqueria per experimentar l’autèntica cultura catalana. Barcelona combina perfectament l’energia d’una gran ciutat amb l’encant de la costa mediterrània.

5. Cinque Terre, Itàlia: Pobles de somni

Torna a Itàlia per explorar Cinque Terre, una sèrie de cinc pobles pintorescos situats al llarg de la costa de Ligúria. Aquests pobles, amb les seves cases acolorides i penya-segats dramàtics, són el lloc perfecte per a una escapada romàntica. Camina pels senders que connecten els pobles, com el famós Sentiero Azzurro, i gaudeix de les vistes espectaculars del mar. Relaxa’t a les petites platges i degusta la deliciosa cuina italiana a restaurants amb vistes al mar.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.