Casarse a Catalunya

Ramón Monegal llança “All night long”: El perfum que captura l’Essència

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Des de l’alba fins al vespre, Eivissa es converteix en un escenari canviant que evoluciona amb cada moment del dia. Ara, el conegut perfumista Ramón Monegal ha capturat aquesta essència única en la seva nova fragància, “All night long”.

Eivissa no només és una destinació; és una experiència. Durant el dia, l’illa t’envolta amb la tranquil·litat i la bellesa natural. Però és al capvespre quan passa la veritable màgia. Els raigs del sol es converteixen en làsers de colors, la sorra es transforma en una pista de ball i la temperatura baixa mentre la música puja. És una metamorfosi que Ramón Monegal ha aconseguit encapsular en el darrer perfum.

El perfum: Una experiència sensorial única

“All night long” és més que una fragància; és una invitació a submergir-se a la metamorfosi d’Eivissa. L’experiència olfactiva comença amb una entrada vibrant de llimona, pinya colada, cascalone i crema de menta, evocant la frescor i l’eufòria de les primeres hores de la festa. Aquesta explosió de notes cítriques i tropicals us transporta directament a la pista de ball, on l’energia és palpable.

A mesura que la nit avança, el perfum revela el seu cor amb un toc floral d’heliotrop, gessamí i neroli. Aquestes notes llampaven com a llums estroboscòpiques enmig de la foscor, mantenint la festa en el seu apogeu. La barreja d’aquestes flors crea una dansa olfactiva que captura l’essència d’una nit interminable a Eivissa.

Finalment, “Una Festa Sense Fi” s’assenta en una base càlida i envoltant de molses, mescs i sàndals. Aquestes notes de fons evoquen la primera llum del dia, quan la festa es comença a calmar, però el record de la nit perdura. És el moment que els raigs del sol comencen a emergir, anunciant la fi d’una nit màgica però deixant un rastre del seu encant.

Notes Clau de “All night long

Sortida: Pinya colada, cascalona, llimona, lactona i menta
Cor: Gessamí, neroli, heliotrop
Fons: Sàndal, mesc salat, vainilla, molsa de roure

Amb “All night long”, Ramón Monegal ha creat una obra mestra que encapsula la vibrant i màgica transformació d’Eivissa. Aquest perfum no és només una fragància, sinó una experiència sensorial que us convida a viure l’energia, el glamour i l’emoció d’una nit a l’illa. Des de la primera nota fins al darrer rastre d’aroma, “Una Festa Sense Fi” és una celebració de la vida i la metamorfosi constant que només Eivissa pot oferir.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.