Casarse a Catalunya

Resplendeix aquest estiu amb maquillatge radiant per brillar sota el sol

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Amb l’arribada de l’estiu, arriba també l’oportunitat de refrescar el nostre aspecte i adoptar una nova paleta de colors que reflecteixi l’energia i la vitalitat de l’estació més lluminosa de l’any.

Aquest estiu, deixa’t portar per la resplendor del sol i embelleix la teva cara amb un maquillatge radiant que et farà brillar en qualsevol ocasió. Des de tons càlids fins a llampades subtils, descobreix com pots il·luminar la teva bellesa natural amb aquests consells de maquillatge per a l’estiu.

La base perfecta: frescor i protecció

Comença la rutina de maquillatge amb una base lleugera i d’acabat lluminós que et brindi la cobertura perfecta sense sacrificar la frescor. Opta per bases hidratants amb SPF incorporat per protegir la pell del sol mentre et maquilles. Les bases amb acabat dewy són ideals per aconseguir un aspecte radiant i saludable, perfecte per als dies assolellats d’estiu.

Brillantors daurades: il·luminació natural

L’estiu és el moment ideal per afegir un toc de brillantor daurat a la cara. Aplica un il·luminador líquid o en crema als punts alts del teu rostre, com els pòmuls, l’arc de les celles i el pont del nas, per aconseguir un efecte lluminós i sucós. Els il·luminadors amb pigments daurats reflectiran la llum del sol de manera subtil i et donaran un aspecte radiant i saludables.

Llavis sucosos: colors intensos

Dona-li un toc de color als teus llavis amb tons vibrants i sucosos que complementin el teu bronzejat estiuenc. Els tons corals, rosa i préssec són opcions perfectes per a l’estiu, ja que afegeixen un toc de frescor i vitalitat al teu look. Opta per labials hidratants o glosses per mantenir els teus llavis suaus i hidratats sota el sol.

Mirada brillant: centelleigs subtils

Per ressaltar els ulls sota el sol de l’estiu, opta per ombres d’ulls en tons càlids i brillants que afegeixin lluminositat a la teva mirada. Els tons de bronze, daurat i coure són opcions ideals per crear looks radiants i sofisticats. Aplica una ombra d’ulls shimmer a la parpella mòbil i difumina suaument cap al plec per a un efecte enlluernador però subtil.

Quan hagis completat el teu maquillatge radiant per a l’estiu, assegura’t de fixar-lo amb un esprai fixador per mantenir-lo intacte sota la calor. Opta per esprais refrescants amb ingredients hidratants que mantinguin la pell fresca i hidratada durant tot el dia. Ara estàs a punt per brillar sota el sol i enlluernar a tots amb la teva bellesa radiant aquest estiu!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.