Casarse a Catalunya

Un llegat de tradició i qualitat al cor del Penedès

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Al vibrant paisatge vitivinícola del Penedès, una regió emblemàtica a Catalunya, hi ha el Celler Parató.

La filosofia de Celler Parató es basa en el respecte per la natura i el terrer. Les vinyes es conreen continuant pràctiques ecològiques, evitant l’ús de productes químics i fomentant la biodiversitat. Aquesta aproximació sostenible no contribueix només a la salut de l’ecosistema, sinó que també es tradueix en vins d’alta qualitat, autèntics i expressius.

El celler combina mètodes tradicionals amb tecnologia moderna per maximitzar la qualitat dels seus productes. La verema es realitza manualment, seleccionant els millors raïms al punt òptim de maduració. Al celler, la vinificació es porta a terme amb precisió, utilitzant tècniques que realcen les característiques naturals de cada varietat de raïm.

Celler Parató ofereix una àmplia gamma de vins i caves que reflecteixen la diversitat i riquesa del Penedès. Entre els seus vins, destaquen tant els blancs com els negres, elaborats amb varietats autòctones i internacionals.

El compromís de Celler Parató amb la sostenibilitat va més enllà de la viticultura ecològica. El celler ha implementat diverses mesures per reduir la petjada de carboni, com l’ús d’energies renovables i l’optimització del consum d’aigua. A més, participen activament en iniciatives de protecció ambiental i de desenvolupament comunitari a la regió del Penedès.

Celler Parató ofereix experiències enoturístiques que permeten als visitants descobrir el procés d’elaboració del vi i el cava, des de la vinya fins a l’ampolla. Les visites guiades inclouen recorreguts per les vinyes i el celler, tasts comentats i la possibilitat de gaudir de la bellesa de l’entorn rural del Penedès.

Celler Parató és un exemple de com la tradició i la innovació poden coexistir per crear vins i caves de qualitat excepcional. La seva dedicació a la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient, juntament amb la seva passió per la viticultura, fan d’aquest celler un referent al panorama vinícola espanyol. Sens dubte, Celler Parató continuarà sent una peça clau a la història del vi del Penedès, oferint productes que capturen l’essència d’aquesta terra privilegiada.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.