Casarse a Catalunya

L’encarnació de l’elegància i el luxe a la moda nupcial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Al competitiu món de la moda nupcial, Demetrios es destaca com un far d’elegància i sofisticació.

Des de la seva creació, la marca ha estat sinònim de luxe i disseny exquisit, oferint a les núvies de tot el món vestits que combinen tradició i modernitat. Cada peça de Demetrios és acuradament dissenyada per realçar la bellesa i la individualitat de la núvia, convertint cada cerimònia en un esdeveniment inoblidable.

La seva passió per la moda i la seva habilitat per entendre les necessitats i desitjos de les núvies modernes han permès que la marca s’expandeixi en l’àmbit mundial, guanyant admiració i lleialtat a diversos mercats.

Cada vestit de núvia està confeccionat amb els millors materials, incloent-hi delicades puntes, sedes luxoses i tulles eteris. La innovació es reflecteix a les siluetes modernes i els detalls inesperats que afegeixen un toc contemporani als dissenys clàssics. Cada detall, des dels brodats fins als aplics, es fa amb una precisió artesanal que garanteix que cada vestit sigui únic i especial.

Col·leccions destacades

Platinum by Demetrios

La línia Platinum by Demetrios és sinònim de luxe i exclusivitat. Aquesta col·lecció es caracteritza per l’ús de teles opulentes i adorns exquisits que creen vestits dignes d’una princesa. Els dissenys inclouen des de voluminoses faldilles de tul fins a elegants vestits de línia sirena, tots ells decorats amb intricats brodats i vidres que capturen la llum de manera enlluernadora.

Demetrios Bride

La col·lecció Demetrios Bride ofereix una àmplia varietat d’estils per satisfer els gustos de cada núvia. Des dels romàntics vestits amb mànigues llargues i encaix, fins als moderns i minimalistes dissenys de línia A, aquesta col·lecció destaca per la seva versatilitat i atenció al detall. Cada vestit de la línia Demetrios Bride és una declaració d’estil i sofisticació.

Cosmobella

La línia Cosmobella de Demetrios està dissenyada per a la núvia contemporània que cerca un equilibri entre modernitat i tradició. Amb siluetes elegants i detalls innovadors, aquesta col·lecció ofereix vestits que són alhora frescos i atemporals. Els talls impecables i les teles d’alta qualitat asseguren que cada vestit sigui un reflex perfecte de la personalitat i l’estil de la núvia.

Demetrios no només es preocupa per la bellesa i la qualitat dels seus vestits, sinó també pel seu impacte al medi ambient. La marca ha implementat pràctiques sostenibles en els processos de producció, utilitzant materials ecològics i mètodes de fabricació responsables. Aquest compromís amb la sostenibilitat assegura que cada vestit no només sigui bell, sinó també respectuós amb el planeta.

Demetrios continua redefinint la moda nupcial amb el seu enfocament a la qualitat, el disseny i la innovació. Cada vestit és una celebració de l’elegància atemporal i la bellesa natural de la núvia. Amb una àmplia varietat d’estils i una dedicació indestructible a l’excel·lència, Demetrios continua sent l’elecció preferida de les núvies que busquen una cosa veritablement especial per al seu gran dia.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.