Casarse a Catalunya

Records de casament personalitzats: detalls creatius que deixaran una empremta duradora

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

A més dels vestits enlluernadors i l’exquisida decoració, els records de casament personalitzats afegeixen un toc especial i únic a l’ocasió.

El dia del casament és un moment màgic ple d’amor i celebració. Des de petits detalls fins a regals significatius, els records personalitzats són una manera encantadora d’agrair als convidats per ser part d’aquest dia tan especial.

Mini àlbums fotogràfics

Captureu els moments més preats del seu dia especial en mini àlbums fotogràfics personalitzats. Aquests petits tresors poden incloure una selecció de fotos de la parella, des dels primers dies junts fins al dia del casament. Afegiu un toc personal amb missatges d’agraïment o cites inspiradores per a cada convidat.

Ampolles de vi personalitzades

Ofereix els seus convidats amb una ampolla de vi personalitzada que puguin gaudir a casa. Trieu el vostre vi favorit i afegiu una etiqueta amb el nom de la parella i la data del casament. Per a un toc extra especial, considereu afegir una foto de la parella o un disseny únic que reflecteixi el tema del casament.

Espelmes aromàtiques personalitzades

Creeu un ambient càlid i acollidor amb espelmes aromàtiques personalitzades. Aquestes espelmes poden ser adornades amb etiquetes que incloguin el nom de la parella i una fragància especial que evoca records del dia del casament. Els convidats apreciaran aquest regal funcional i decoratiu.

Clauers gravats

Els clauers gravats són records pràctics que els convidats poden portar diàriament. Opteu per clauers de metall gravats amb les inicials de la parella o una frase significativa. Aquest record durador els recordarà als convidats els bonics moments compartits al seu dia especial.

Els records de casament personalitzats són una forma encantadora d’agrair als convidats per ser part del seu dia especial i deixar una impressió duradora. Des de mini àlbums fotogràfics fins a espelmes aromàtiques, hi ha infinites opcions per crear records únics i significatius que reflecteixin el seu amor i gratitud. En triar records personalitzats, estàs assegurant que el teu casament serà recordat amb afecte i alegria per molts anys venidors.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.