Casarse a Catalunya

Singapore Airlines: Destí exclusiu i connexions de primer nivell des de Barcelona

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Singapore Airlines opera amb 5 vols a la setmana de Barcelona a Singapur.

Prepareu les maletes i comenceu a viure l’aventura més romàntica a bord de Singapore Airlines! A partir del 3 de juny, la companyia reprèn els seus vols directes per volar sense escales desde Barcelona a Singapur, els dilluns i divendres. Aquesta connexió directa amb el sud-est asiàtic no només redueix l’itinerari en un vol de poc més de 13 hores; també significa arribar a Singapur amb temps per connectar amb el servei matutí cap a Auckland, així com accedir a una àmplia gamma de connexions cap a destinacions del Sud-est Asiàtic.

Si voleu més flexibilitat, Singapore Airlines seguirà oferint el seu vol de Barcelona a Singapur via Milà, 3 cops per setmana, amb sortides programades els dimecres, dijous i diumenges. Sigui quina sigui la vostra opció, Singapore Airlines ofereix la comoditat i l’eficiència que necessiteu per començar una nova vida junts amb experiències inoblidables.

Singapur, porta d’entrada a Àsia.

Singapur es distingeix com un destacat centre de transport, facilitant connexions eficaces i pràctiques cap a diversos destins al Sud-est Asiàtic, Nord d’Àsia i Sudoest del Pacífic. La seva estratègica posició geogràfica i el seu aeroport de renom mundial, Changi, permeten elaborar itineraris sumament integrals al llarg del continent asiàtic. Un cop a Singapur i amb només un vol addicional de 2 a 4 hores de durada, és possible explorar amb facilitat els països veïns com Tailàndia, Indonèsia, Malàisia, Filipines o Austràlia, entre d’altres, convertint Singapur en un punt de partida ideal per visitar el continent asiàtic.

Podeu veure tota la seva xarxa de vols fent click aquí. 

Dedicar uns dies a conèixer Singapur

Reconeguda pel seu avantguardisme i diversitat cultural, Singapur emergeix com un destí turístic incomparable, ideal per a una estada de 3 o 4 dies. A més, serveix com a punt de partida des del qual els viatgers poden accedir amb facilitat als destins més icònics d’Àsia. Singapur és un complement perfecte a incloure al teu itinerari i ofereix l’oportunitat d’explorar una de les ciutats més cosmopolites, ecològiques, segures i sostenibles del planeta Terra. La seva barreja singular d’atraccions abasta des d’imponents gratacels futuristes fins a pintorescs barris històrics, exuberants jardins i una eclèctica escena gastronòmica. Estem segurs que no et decepcionarà!

Uns programes de luxe pels nou casats

En col·laboració amb el prestigiós Touroperador Southern Cross, Singapore Airlines ha dissenyat paquets exclusius,  adreçats a parelles, que fusionen alguns dels destins més selectes de la companyia, com Singapur, Indonèsia, Cambodja, Corea del Sud, Japó, Austràlia i Nova Zelanda, amb serveis terrestres de luxe. Com a culminació d’aquesta oferta, els clients que adquireixin aquests paquets tindran el privilegi de gaudir de serveis distintius de Singapore Airlines, entre els quals s’inclouen:

  • Embarcament en els mostradors de Classe Business a l’aeroport de Barcelona
  • Etiqueta de prioritat en l’equipatge a la sortida
  • Fast-Track en el control de seguretat de l’aeroport de Barcelona.
  • Accés a la sala VIP a l’aeroport de Barcelona.

Us facilitem l’enllaç al catàleg de Southern Cross

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.