Casarse a Catalunya

Brilla aquest estiu amb ungles plenes de color

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’estiu està a tocar i amb ell arriba la temporada de mostrar els nostres estils més atrevits i radiants.

Una manera perfecta de donar-li un toc de frescor i diversió al teu look és a través de les teves ungles. Aquest any, la tendència que està arrasant és portar les ungles plenes de color, una opció audaç i plena de vida que segurament et farà destacar en qualsevol ocasió.

Imagina la platja, el sol resplendent i les teves ungles lluint com petites obres d’art. Les ungles plenes de color són una forma infal·lible d’afegir un toc d’alegria i vitalitat al teu estil estiuenc. Des de tons de neó que il·luminen el teu bronzejat fins a combinacions de colors pastel que evocan la serenitat del mar, les opcions són infinites.

Una paleta de colors interminable

La bellesa de portar les ungles plenes de color a l’estiu és que no hi ha regles fixes. Pots deixar volar la teva imaginació i experimentar amb una àmplia gamma de tons i combinacions. Des dels clàssics vermells i rosats fins als més atrevits verds i blaus, l’estiu és el moment perfecte per arriscar-te amb colors que reflecteixin la teva personalitat i estat d’ànim.

 

Dissenys creatius per a cada ocasió

Vols portar les teves ungles plenes de color al següent nivell? Els dissenys creatius són la clau! Des de degradats de colors fins a patrons geomètrics i detalls florals, hi ha infinites possibilitats per expressar el teu estil únic a través de les teves ungles. Per què conformar-te amb un sol color quan pots portar un arc de Sant Martí a les teves mans?

Cura i durabilitat

Per descomptat, portar les ungles plenes de color no es tracta només d’estètica, sinó també de mantenir la salut i la força de les teves ungles. Assegura’t d’utilitzar esmalts de bona qualitat i aplicar una capa base per protegir les teves ungles de possibles danys. A més, no oblidis donar-los un descans ocasional entre manicures per permetre que respirin i es reforcin.

Prepara’t per brillar!

Aquest estiu, deixa que les teves ungles siguin el centre d’atenció amb colors vibrants i dissenys creatius. Ja sigui que estiguis gaudint d’un dia a la platja o ballant sota les estrelles en una festa nocturna, unes ungles plenes de color són el complement perfecte per a qualsevol look estiuenc. Així que tira dels teus esmalts favorits, deixa volar la teva imaginació i prepara’t per brillar amb un estil únic i ple de vida.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.