Casarse a Catalunya

Amb una nova finca agrícola, la Hisenda Clarins Sainte Colombe

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins està fent un gran pas endavant en el cultiu de plantes per fer els seus productes i està augmentant el seu compromís amb un proveïment responsable.

Amb l’adquisició de la Hisenda Clarins Sainte Colombe, ubicada als pintorescos municipis de Saint-Gilles i Générac, prop de Nîmes, la marca líder en bellesa accelera el seu compromís amb l’abastiment responsable i la innovació ecològica.

Aquesta nova finca, amb 115 hectàrees de vegetació natural i 50 hectàrees de terra cultivable, no només serà un lloc de producció per a les matèries primeres de Clarins, sinó també un centre de recerca dedicat a l’agricultura regenerativa. Amb pràctiques agrícoles innovadores i un enfocament hidrològic únic, el projecte no només promet una producció excel·lent, sinó que també contribuirà a la regeneració dels ecosistemes locals, convertint la biodiversitat en una aliada en el procés.

El que fa que aquesta iniciativa sigui encara més emocionant és el compromís amb la qualitat i la traçabilitat. Les primeres collites estan programades per a la tardor del 2024, i s’espera que en el futur es cultivin gairebé 50 espècies diferents d’arbres i plantes a la finca. Des de figues de moro i ametllers fins a lavanda i farigola de llimonera, aquestes plantes es convertiran en la base de les fórmules de Clarins, assegurant la qualitat i l’eficàcia dels seus productes.

El més impressionant és l’objectiu a llarg termini del Grup Clarins: cultivar un terç de les plantes necessàries per a la fabricació dels seus productes per a l’any 2030. Amb la Hisenda Clarins de Serraval a l’Alta Savoia ja subministrant una quantitat significativa de plantes cada any, aquesta nova adquisició assenyala un canvi radical a l’escala de producció d’ingredients naturals de la marca.

Virginie Courtin, directora general de Clarins, comparteix el seu orgull per aquest pas estratègic cap a un proveïment més ètic i sostenible. Destaca que des de fa setanta anys, Clarins s’ha basat en la ciència de les plantes per desenvolupar fórmules cada cop més innovadores i efectives. Aquesta adquisició és un testimoni del compromís continu amb l’excel·lència, la seguretat i la traçabilitat, tot en benefici dels seus clients.

Però més enllà de l’excel·lència en la producció, els Tresors Clarins representen un compromís amb el medi ambient i la comunitat. Complint les normes més exigents en termes de qualitat, seguretat, traçabilitat i respecte ambiental, aquestes hisendes demostren un enfocament pioner i rigorós cap a l’abastament, reflectint els valors fonamentals del Grup Clarins.

Amb microclimes específics i un sòl excepcional, aquestes hisendes són una font d’aprovisionament única que permet a Clarins mantenir la cerca de l’excel·lència i la sostenibilitat mentre satisfà les necessitats dels seus clients. En última instància, Clarins està demostrant que la bellesa veritable comença des de la terra mateixa, i amb aquestes hisendes estan portant la innovació ecològica a noves altures.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.