Casarse a Catalunya

Brilla amb colors vibrants aquest estiu del 2024!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’estiu ha arribat, i amb ell, una explosió de color i energia que transforma no només el clima, sinó també el nostre estil.

Aquest any, el maquillatge colorit es roba el protagonisme a les passarel·les i als carrers, oferint una gamma de tons audaços que conviden a explorar la creativitat i la diversió. Des de tons neó fins a pastels suaus, l’estiu del 2024 promet ser una temporada d’expressió vibrant i atrevida.

Tons neó per a una explosió de vitalitat

Si busques un look que realment faci una declaració, els tons neó són el teu millor aliat. Aquest estiu, els colors brillants com el rosa, la taronja, el verd i el blau elèctric estan en la cúspide de la moda. Ja sigui que optis per un delineador d’ulls audaç o unes ombres d’ulls intenses, els tons neó afegiran una dosi instantània de vitalitat i frescor al teu rostre. Combina un llavi neó amb un maquillatge més suau pels ulls per a un equilibri perfecte, o atreveix-te amb un look monocromàtic per a un impacte màxim.

 

Pastels suaus per a un toc de dolçor

Per a aquells que prefereixen un enfocament més subtil però igualment encantador, els tons pastel són la tria ideal. Els rosats suaus, els lavandes delicats i els tons préssec ofereixen un aspecte dolç i romàntic que és perfecte per a l’estiu. Experimenta amb ombres d’ulls en tons pastel per a un look fresc i femení, o aplica un pòsit suau per ressaltar les teves galtes amb un toc de color delicat. Els llavis en tons pastel també són una excel·lent opció per a completar el teu look estiuenc amb un toc de dolçor.

 

Brillantor i glamur per a nits d’estiu inoblidables

Les nits d’estiu estan fetes per brillar, i quina millor manera de fer-ho que amb lluentons i purpurina deslumbrants. Aquest any, el maquillatge amb purpurina i pigments brillants està en el seu apogeu, oferint un toc de glamur que no passa desapercebut. Aplica una mica de purpurina al centre dels teus parpelles per donar-li un toc de llum a la teva mirada, o afegeix un toc de brillantor als teus llavis amb un gloss irisat. No tinguis por d’experimentar amb diferents textures i acabats per crear un look que sigui veritablement únic i deslumbrant.

Expressa la teva creativitat sense límits

Aquest estiu, el maquillatge colorit és la clau per expressar la teva personalitat i creativitat sense límits. Ja sigui que prefereixis tons neó audaços, pastels suaus o brillantor deslumbrant, hi ha infinites possibilitats per explorar i jugar amb el color. Així que atreveix-te a sortir de la teva zona de confort i a experimentar amb nous looks i tècniques. Aquest estiu, deixa que el teu maquillatge sigui tan vibrant i emocionant com tu!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.