Casarse a Catalunya

Radiant sota el sol: Com protegir i cuidar el teu cabell durant l’estiu

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’estiu porta dies assolellats, escapades a la platja i moments de diversió a l’aire lliure.

La calor i l’exposició al sol poden tenir un impacte negatiu a la salut del teu cabell, deixant-lo sec, opac i propens al mal. Però no et preocupis, amb les cures adequades, pots mantenir la teva cabellera radiant i saludable durant tota la temporada. Descobreix com protegir i cuidar el teu cabell sota el sol per lluir enlluernador aquest estiu.

1. Escut solar per al teu cabell: Igual que protegeixes la teva pell amb protector solar, el teu cabell també necessita protecció contra els nocius raigs UV. Opta per productes capil·lars que continguin filtres UV per protegir el teu cabell de la decoloració, el ressecament i la fragilitat causats pel sol.

2. Hidratació essencial: El sol i la calor poden despullar el teu cabell de la seva humitat natural, deixant-lo sec i trencadís. Assegureu-vos de mantenir-lo hidratat amb condicionadors intensius i màscares hidratants. Aplica una màscara una vegada a la setmana per restaurar la suavitat i la brillantor perdudes.

3. Barret de moda, protecció duradora: A més de lluir a la moda, fer servir un barret d’ala ampla pot proporcionar una capa addicional de protecció contra els raigs solars. Opta per barrets de materials naturals com el cotó o el lli per permetre que el teu cuir cabellut respiri mentre et mantens protegit del sol.

4. Evita la calor excessiva: Durant l’estiu, redueix l’ús d’eines de calor com assecadors, planxes i arrissadors, ja que poden augmentar el dany causat pel sol. En el seu lloc, opta per estils naturals i d’assecatge a l’aire per mantenir el teu cabell sa i minimitzar el risc de puntes obertes i fallides.

5. Esbandida després de la capbussada: Si passes temps a la piscina o al mar, assegura’t d’esbandir el teu cabell amb aigua dolça després de nedar. El clor i la sal poden ser abrasius per als cabells, així que esbandeix-lo per eliminar els residus i després aplica un condicionador per restaurar la hidratació perduda.

6. Tractaments reparadors: Si notes que el teu cabell s’ha tornat aspre o trencadís a causa de l’exposició al sol, considera utilitzar tractaments reparadors o olis nutritius per restaurar-ne la salut i la vitalitat. Busca ingredients com oli d’argània, oli de coco i proteïnes de queratina per enfortir i revitalitzar els cabells.

Amb aquests simples consells, pots protegir i cuidar el teu cabell durant l’estiu, mantenint-lo radiant i saludable en tot moment. Recorda que la clau per a un cabell bonic és l’atenció constant i les cures adequades, així que no descuidis la teva cabellera mentre gaudeixes del sol i la diversió de l’estiu!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.