Casarse a Catalunya

Enlluerna aquest estiu 2024 amb la col·lecció “Cosmic Summer” de Clarins

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Prepara’t per a un estiu ple d’amor, sort i evasió amb la nova col·lecció “Cosmic Summer” de Clarins!

Aquest any, Clarins us convida a un viatge astral a través de la seva nova col·lecció “Cosmic Summer“, on cada producte és una estrella que guia la teva bellesa cap a nous horitzons. Amb tons bronzejats que il·luminen la vida, aquesta col·lecció ofereix edicions limitades dissenyades per expressar la teva veritable energia sota el sol radiant de l’estiu.

SOS Primer Gold Glow – Il·lumina la teva pell amb el resplendor de l’or rosa

Entra a l’estiu amb una resplendor celestial gràcies al SOS Primer Gold Glow d’edició limitada. Aquest to únic amb reflexos en or rosa embelleix i il·lumina la pell, fins i tot quan ets al natural, capturant cada raig de sol. La seva fórmula hidratant durant 24 hores, enriquida amb extracte d’edelweis bio i un complex antioxidant, protegeix i cuida la pell mentre la deixa lluminosa, flexible i hidratada. Per només 39,50 € aquest primer essencial et prepara per brillar sota el sol de l’estiu.

Bronzing Compact Cosmic Edition – El poder del sol als teus mans

Experimenta el poder de l’energia solar amb els Bronzing Compact de l’edició còsmica. Aquestes pólvores compactes, disponibles en tres tonalitats, prolonguen i realcen el teu bronzejat, oferint un efecte bon de cara a l’instant. Amb una textura ultrafina que es fon amb la pell i una fragància captivadora amb aromes relaxants, aquestes pólvores estan elaborades amb un 96% d’ingredients naturals, incloent-hi oli de coco bio per reconfortar la pell i extracte de càrtam bio per intensificar el bronzejat. Per només 52,00 €, gaudeix d’un bronzejat radiant que perdura tot l’estiu.

Ombre 4 Couleurs 10 Maple Gradation – Llampades estel·lars pels teus ulls

Deixa que els teus ulls brillin amb la base metàl·lica de color pruna de l’Ombre 4 Couleurs 10 Maple Gradation. Aquesta paleta combina tons mats i setinats per intensificar la teva mirada i crear un efecte fumat profund. Enriquida amb oli de coco bio, la seva fórmula nutritiva proporciona a les teves parpelles el confort que necessiten mentre ressalten la seva bellesa. Per només 56,50 €, feu que els vostres ulls siguin el centre d’atenció aquest estiu.

Ombre Skin – Ombres Ultrapihmentades per a un look natural

Per a un maquillatge natural i intens, prova les noves ombres ultrapigmentades Ombre Skin. Disponibles en els tons 07 Pearly Copper i 08 Pearly Raisin, aquestes ombres enriquides amb oli de coco bio i pols de mandioca bio nodreixen i protegeixen les teves parpelles mentre proporcionen un acabat mat i durador. Per només 33,50 € cadascuna, afegeix un toc de color intens a la teva mirada aquest estiu.

Water Lip Stain – Llavis irresistibles sense transferència

Aquest estiu, Clarins presenta dos nous tons per als llavis amb el Water Lip Stain. Amb els tons 11 Soft Pink Water i 12 Mocha Water, gaudeix d’un color modulable i sense transferència que s’adapta als teus desitjos. La seva fórmula fresca i lleugera, enriquida amb àloe vera bio i aigua de gerds bio, ofereix protecció i confort mentre deixa els teus llavis “nus” i perfectament fixats. Per només 30,00 € cadascun, fa un petó a l’estiu amb llavis irresistibles.

El Toc Pro: Intensifica i prolonga el teu bronzejat

Per a un bronzejat de somni que perduri, barreja 3 gotes de Addition Concentré Éclat amb la teva crema de nit i aplica-la en rostre, coll i escot. L’endemà, aplica el SOS Primer Gold Glow i el Bronzing Compact per intensificar i perllongar el teu bronzejat durant mesos. Amb aquest simple toc pro, la teva pell brillarà sota el sol de l’estiu més enllà de la temporada de vacances.

Aquest estiu, deixa que la col·lecció “Cosmic Summer” de Clarins et porti en un viatge astral cap a la bellesa i la resplendor. Amb productes dissenyats per realçar la teva energia i lluminositat, estaràs a punt per brillar en cada moment sota la càlida abraçada del sol.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.