Casarse a Catalunya

Enlluerna aquest estiu amb els secrets de bellesa més calents!

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

L’estiu és a la cantonada, i és hora de preparar-nos per brillar sota el sol amb tota la nostra bellesa radiant.

Des de cures per a la pell fins a consells de maquillatge, aquí us portem els secrets imprescindibles per lluir espectacular la temporada més esperada de l’any.

Protegeix la teva pell del sol amb estil

El primer pas cap a una bellesa radiant a l’estiu és protegir la pell del sol. Opteu per un protector solar amb un alt factor de protecció (SPF) i assegureu-vos d’aplicar-lo generosament abans de sortir a l’aire lliure. Vols un toc de glamur extra? Tria una crema solar amb centelleigs daurats per donar-li a la teva pell una brillantor lluminosa i subtil.

Hidratació: el teu millor aliat contra la calor

La calor de l’estiu pot deixar la teva pell assedegada, així que assegura’t de mantenir ben hidratada. Opta per una crema hidratant lleugera i no oblidis beure molta aigua durant tot el dia per mantenir-te fresca i radiant des de dins cap a fora. Per a un toc refrescant addicional, guarda la crema hidratant a la nevera abans d’aplicar-la.

Maquillatge fresc i natural

En els dies calorosos d’estiu, encara menys és quan es tracta de maquillatge. Opta per un look fresc i natural amb tons suaus i lluminosos. Un toc de bronzejador a les galtes, un gloss brillant als llavis i una màscara resistent a l’aigua són tot allò que necessites per a un aspecte perfecte d’estiu que duri tot el dia.

Cabell d’estiu: ones de platja i protecció UV

Qui necessita un dia a la platja quan pots lluir unes ones de platja perfectes en qualsevol moment? Aplica un esprai texturitzant als cabells humits i deixa que s’eixugui a l’aire per obtenir unes ones suaus i naturals. I no t’oblidis de protegir els teus cabells del sol amb un esprai protector UV per evitar el dany causat pels raigs solars.

Refresca el teu look amb colors intensos

L’estiu és l’època perfecta per experimentar amb colors vius i cridaners. Opta per ombres d’ulls en tons brillants com el turquesa, el corall i el groc per donar un toc de frescor al teu maquillatge. I no t’oblidis de donar-li un toc de color a les ungles amb esmalts en tons alegres i estiuencs.

Amb aquests simples consells de bellesa, estaràs a punt per enlluernar aquest estiu amb un aspecte radiant i ple d’estil. Així que posa’t el teu vestit més chic, afegeix un toc de brillantor i prepara’t per brillar sota el sol com mai!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.