Casarse a Catalunya

Lip Oil Balm: Més que un bàlsam de llavis

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins, la icònica marca de bellesa, ha tornat a sorprendre el món de la moda amb el llançament del seu darrer producte revolucionari: el Lip Oil Balm.

Aquest bàlsam labial transforma completament l’experiència de cura labial en associar color, lluminositat, tractament i sensorialitat en un sol producte.

El Lip Oil Balm de Clarins ofereix el cobejat efecte “Baby Lips” en qüestió de segons, deixant els llavis suaus, definits i voluptuosos. El secret? Una fórmula innovadora que combina un còctel d’ingredients únics dissenyats per nodrir i reparar els llavis dia rere dia.

Aquest innovador bàlsam labial inclou un pèptid que torna el volum als llavis en sintetitzar l’àcid hialurònic de forma natural, deixant-los hidratats i amb un aspecte més ple. A més, un trio d’olis –rosa mosqueta, jojoba i avellana– proporciona una nutrició intensiva, protegint els llavis de les agressions externes i assegurant una textura ultra confortable.

Amb un 96% d’ingredients naturals, el Lip Oil Balm garanteix uns llavis nodrits i supercomfortables. Més del 90% de les dones que ho han provat han elogiat la seva textura lleugera, fundent i no enganxosa.

El disseny elegant i pràctic de l’envàs metal·litzat i semi transparent facilita la seva aplicació, ideal per a retocs fins i tot sense mirall. A més, en línia amb el compromís de Clarins per una bellesa sostenible, el Lip Oil Balm és ressò responsable, amb un 30% de plàstic reciclat a la tapa i olis provinents d’agricultura biològica i comerç just.

I les possibilitats d’ús són infinites: des d’aplicar-lo només per a un toc de color i brillantor, fins a fer-lo servir com a primer sota la barra de llavis habitual per a uns llavis sublims. També es pot aplicar abans de la barra de llavis per obtenir uns llavis amb més volum, o com a màscara de nit per a una reparació intensiva.

Per un preu recomanat de 30,00 €, el Lip Oil Balm de Clarins és l’aliat perfecte per aconseguir uns llavis irresistibles i radiants en qualsevol ocasió. No us perdeu l’oportunitat de descobrir aquest secret de bellesa que està revolucionant la indústria de la moda.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.