Casarse a Catalunya

BBFW24: Raquel López, Claudio Di Mari, Serravalle, Sima Couture y Morilee Madeline Gardner

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El quart dia de desfilades de BBFW va capturar l’essència del luxe i la sofisticació a cada disseny presentat.

A Barcelona Bridal Fashion Week es van presentar noves col·leccions que encapsulen la bellesa i l’encant de l’experiència nupcial. Captivant amb siluetes ajustades i adorns intricats, que combina la tradició amb un toc modern. Cada disseny celebra la singularitat de la núvia, amb una simfonia de luxe i sofisticació. La passarel·la es va transformar en un escenari on els somnis de les núvies prenen vida, omplint l’aire amb una atmosfera de romanç i emoció.

Raquel López

Raquel López, impulsada per la seva passió per recuperar la feminitat a l’Alta Costura, fusiona avantguarda i artesania a les seves col·leccions. Cada disseny, allunyat de les tendències, inspira la dona amb innovació i excel·lència, i destaca la recerca de la silueta perfecta i l’elegància.

La nova col·lecció, dedicada a les figures importants a la seva vida, reflecteix la moda i l’artesania, creant una núvia dolça però sofisticada amb detalls exclusius. Confeccionada en teixits nobles com crepé i gasa, la col·lecció abraça l’atemporalitat i la sostenibilitat, mantenint l’essència de la signatura a cada peça.

Claudio Di Mari

En entrar a la passarel·la, la col·lecció BIANCA de Claudio di Mari va ser rebuda amb una atmosfera d’expectació i emoció. El públic es va submergir en l’elegància i la puresa del blanc, reflectides a cada disseny inspirat en la històrica Loggia Sinatra d’Ispica, Sicília.

La suavitat dels teixits, les puntes i els drapejats van evocar la tradició sartorial de l’illa, mentre que els detalls audaços i els amplis escots van afegir un toc teatral a la presentació. L’encaix sicilià, com a element icònic, va capturar l’atenció de tothom, fusionant la història i la modernitat en una exhibició memorable.

Serravalle

L’empresa familiar Serravalle, fundada pels germans Ida i el dissenyador Riccardo Serravalle, destaca pels dissenys nupcials contemporanis que fusionen elegància tradicional amb un toc avantguardista. Cada col·lecció, inspirada en l’excel·lència i la celebració de la individualitat, estableix nous estàndards a la moda nupcial de luxe, destacant l’artesania i la sostenibilitat. La col·lecció “Eternal” combina encaix, romanticisme i art escultural, reflectint una sofisticació única que promet redefinir l’elegància nupcial i elogia tots els assistents.

Sima Couture

Silva Erkoc i el seu equip han establert una marca internacional de vestits de núvia amb dissenys únics, expandint-se amb èxit a tot el món. Sent una de les més esperades aquest dia, creant un bon sabor de boca en presentar la nova col·lecció.

Aquest any a BBFW va presentar les col·leccions “Palace” i “Privée Royal”, cadascuna ofereix elegància i estil per a la núvia moderna, amb cada vestit radiant distinció i sofisticació, dissenyats per captar totes les mirades. Cada detall es cuida meticulosament per ressaltar l’elegància i l’encant de cada núvia.

Morilee Madeline Gardner

Morilee Madeline Gardner s’enorgulleix de presentar una àmplia varietat d’estils moderns i elegants, abraçant diferents formes i siluetes amb especial atenció a la confecció interna de cada vestit per garantir un ajustament perfecte. L’elecció de teles flexibles que s’adapten còmodament a la pell, cada aspecte reflecteix el compromís amb la qualitat.

A l’escenari del Barcelona Bridal Fashion Week, la nova Romantique Collection de Morilee Madeline Gardner brilla amb una resplendent sensació de lleugeresa i emoció pura. Inspirada en el sentiment indescriptible de l’amor a primera vista, aquesta col·lecció ha estat meticulosament dissenyada per evocar l’extraordinària sensació de trobar “l’indicat”. Detalls com encaixos luxosos, exuberants flors i delicats brodats s’entrellacen de manera perfecta per explicar una història de romanç inoblidable. La presentació de Morilee Madeline Gardner al BBFW va ser un tribut al poder de l’amor i la màgia de trobar la peça perfecta que captura l’essència del romanç a cada puntada.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.