Casarse a Catalunya

BBFW24: Global Bridal House

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Global Bridal House està present al quart dia de BBFW amb Modeca, GBS Herve Paris, Libelle Bridal i Randy Fenoli, enlluernant amb col·leccions úniques i espectaculars.

El gran tancament del quart dia a BBFW està a càrrec de Global Bridal House, presentant una selecció de les seves marques més destacades! Des de l’encant clàssic de Modeca fins a la sofisticació moderna de GBS Herve Paris, passant per la delicadesa de Libelle Bridal i el toc inconfusible de Randy Fenoli, aquestes col·leccions van ser el centre d’atenció i sensació a la passarel·la.

Libelle

Per part seva, la firma Libelle s’esforça per fer que cada núvia se senti especial en emfatitzar la individualitat i l’audàcia a través de les seves col·leccions. Va presentar la col·lecció “Key Moments Collection”, dissenyada per a núvies segures de si mateixes i a la moda, combinant luxe assequible amb estils contemporanis captivadors, creant una experiència nupcial genuïnament chic. Amb teixits d’alta gamma i un enfocament a l’ajustament precís i l’acabat meticulós, cada vestit és una obra mestra que realça la gràcia natural de la núvia. Aquesta col·lecció és una oda a la individualitat, garantint que cada núvia se senti segura i radiant al seu dia especial.

GBS Herve Paris

Reconeguda per la seva dedicació a la innovació, presenta col·leccions dissenyades per captar l’essència dels casaments de destinació i despertar un sentit d’aventura a les núvies. El seu compromís de fer realitat els somnis de cada núvia ha deixat un impacte durador a la moda nupcial global. A l’escenari de BBFW, GBS Herve Paris desplega el viatge d’amor amb l’elegància etèria de la “Lliure Collection”. Inspirada en una veritable història d’amor, aquesta col·lecció narra una història de romanticisme i sofisticació on cada vestit és un capítol en aquesta narrativa encantadora.

Modeca

Reconeguda per la seva varietat de línies adaptades a diferents personalitats de núvies, presenta quatre noves col·leccions al Barcelona Bridal Fashion Week. La “Divine Collection” destaca per elements florals en 3D i talls moderns, reflectint la individualitat de cada núvia. L’“Eternal Collection de Le Papillon” fusiona tendències atrevides i sofisticades, mentre que la “Feminine Collection by Couture” expressa elegància i confiança amb brodats de caviar i escots alts. La quarta col·lecció va ser “Daydream Collection by Curves” que ofereix vestits per a la núvia contemporània, fusionant el romàntic i el modern amb detalls innovadors per a núvies amb corbes. Aquesta presentació al BBFW redefineix la moda nupcial amb una fusió de tendències i estil.

Randy Fenoli

La firma va presentar les seves noves col·leccions que fan realitat els somnis de les núvies en una simfonia de luxe i sofisticació a BBFW. The Goddess Collection captiva amb siluetes ajustades i acampanades, destacant l’atemporalitat dels vestits de ball adornats amb perles, pedreries i encaixos intricats. D’altra banda, la “Heavenly Collection” ofereix estils que van des de sirenes fins a romàntics vestits de gala, combinant tradició amb un toc modern. Cada disseny presenta la individualitat amb talls nets i detalls avantguardistes, assegurant que cada núvia se senti com una visió celestial al seu dia especial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.