Casarse a Catalunya

BBFW24: Demetrios, Allure Bridals y Atelier Pronovias

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Elegància i art, no hi ha millors paraules per descriure les darreres presentacions del tercer dia de passarel·la. Un veritable univers de bellesa nupcial.

Allure Bridals, Demetrios i Atelier Pronovias presenten a BFFW les seves noves col·leccions, amb propostes sofisticades, aconseguint fer sentir la seva presència amb glamour i bellesa inesperada.

Demetrios

Demetrios ha evolucionat fins a convertir-se en un referent mundial en moda nupcial, ja que ofereix una àmplia varietat d’opcions per a cada núvia.

La col·lecció 2025 de Demetrios enlluernament amb brodats de puntes, abaloris enlluernadors i variacions d’escot captivadores, representant la cúspide del luxe nupcial. Els guarniments de perles van afegir sofisticació a cada disseny, mentre que les combinacions d’escots van aportar modernitat. A més, els vestits brillaven amb detalls encantadors, impressionants vels i nous accessoris a joc, com ara collarets, mocadors i bosses de mà per a núvies, que no només complementen, sinó que eleven el conjunt nupcial. Cada vestit, des del moviment fluid fins a la manera de capturar la llum, es converteix en una obra mestra que destil·la elegància i gràcia.

Allure Bridals

La família Allure Bridals presenta una selecció acuradament elaborada de vestits atemporals i sofisticats de les col·leccions Allure Bridals i Allure Couture, juntament amb les propostes d’Abella, una col·lecció audaç caracteritzada per una estètica luxosa i acolorida.

La nova col·lecció, titulada “Disney Fairy Tale Weddings“, ofereix tan vestits clàssics inspirats en princeses com una selecció inicial d’impressionants peces inspirades en quatre icòniques villanes de Disney. Aquest llançament promet portar la màgia de Disney a la vida real, oferint opcions per a núvies que somien amb un dia de conte de fades amb un toc d’encant i misteri.

Atelier Pronovias

Atelier Pronovias, sent esperat i rebut amb entusiasme al Barcelona Bridal Fashion Week, cada vestit va ser confeccionat meticulosament a mà per expertes cosidores a l’atelier de la firma a Barcelona, utilitzant els millors teixits i encaixos importats de França i Itàlia.

La nova proposta per al 2025 és una oda a l’elegància i la innovació que defineix l’alta costura de Pronovias. Inspirada a l’essència de Barcelona, aquesta col·lecció se submergeix en la magnificència de l’estil mediterrani, l’arquitectura, els valors de la innovació i l’encant dels carrers, així com l’art modern de Gaudí. Cada disseny reflecteix la riquesa de la ciutat, des de les onades del mar Mediterrani fins als detalls dels mosaics.

Inspirada als jardins i l’arquitectura de Barcelona amb detalls meticulosos, com flors i nous patrons i volums esculturals, capturen la bellesa natural de la ciutat i donen forma a faldilles, cossos i mànigues en una varietat de teixits, des de crepè fins a mikado i organza.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.