Casarse a Catalunya

BBFW24: Caroline Castigliano, Alicia Rueda, Madam Burcu Couture, Julia Kontogruni – Corona Borealis

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les noves col·leccions presentades al BBFW ressalten l’elegància i la innovació de l’alta costura que reflecteix la riquesa de les inspiracions de cada firma.

Caroline Castigliano, Alicia Rueda, Madam Burcu Couture i Julia Kontogruni – Corona Borealis, van enlluernar aquest tercer dia a Barcelona Bridal Fashion Week amb les seves exquisides col·leccions d’alta costura. Cada vestit confeccionat per experts, fent servir els millors teixits.

Caroline Castigliano

Caroline Castigliano, coneguda dissenyadora britànica, ha marcat la pauta en la moda nupcial i de nit durant més de tres dècades. La seva meticulosa artesania i elegància atemporal han establert un estàndard inigualable a la indústria.

La col·lecció que va presentar és un tribut a la bellesa eterna, fusionant sofisticació moderna amb romanç clàssic. Cada vestit evoca una feminitat sensual i una confiança seductora, oferint a les núvies l’oportunitat d’expressar el seu estil únic.

Alicia Rueda

Alicia Rueda, una dissenyadora espanyola amb un enfocament eclèctic, redefineix la moda nupcial amb el seu estil versàtil i sofisticat. Les col·leccions, marcades per la diversitat d’estils, reflecteixen l’essència de la dona moderna, segura de si mateixa i autèntica.

La col·lecció Corsette d’Alicia Rueda celebra la fortalesa i la feminitat, amb dissenys que destaquen la bellesa interior i exterior de cada dona. Aquesta línia, marcada per la seva versatilitat i sofisticació, celebra la bellesa des de dins cap a fora, destacant la confiança i la identitat de cada dona. Amb detalls complementaris personalitzables, captura l’essència de la victòria i el poder, fusionant el punt dolç amb què és poderós.

Madam Burcu Couture

Guiada pel lema de buscar sempre la perfecció, Madam Burcu Couture ha elevat els estàndards. La firma va fer la seva esperada presentació a Barcelona Bridal Fashion Week, on el públic va quedar encantat amb la col·lecció.

La nova col·lecció Eternal Collection és una obra mestra d’artesania fascinant que realça la silueta amb línies úniques i refinades. Adornada amb detalls brodats i una brillantor magnètica, cadascun dels seus vestits està fet a mida amb passió i dedicació, envoltat d’una aura d’esplendor i glamur que revela la feminitat amb elegància.

Julia Kontogruni – Corona Borealis

Corona Borealis, fundada el 2015 per Julia Kontogruni, troba la seva inspiració en les núvies asiàtiques, després d’anys de dedicació a perfeccionar dissenys que realcin i afavoreixin la bellesa natural d’aquestes dones. Cada vestit, meticulosament confeccionat a mida, utilitza intricats brodats i luxoses teles seleccionades per crear peces úniques i atemporals.

La nova col·lecció, titulada “Embrace the beauty of the brilliance”, fusiona l’encant i el glamur de les pedres hipnotitzants. Amb capes de teles brillants, detalls intricats i adorns lluents que evoquen la resplendor dels diamants, aquests vestits d’alta costura estan dissenyats meticulosament per captivar i hipnotitzar.

Recreant la subtil resplendor d’aquestes pedres, la col·lecció presenta una àmplia varietat de vestits de núvia que irradien glamour, sofisticació i elegància.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.