Casarse a Catalunya

BBFW24: JoliPoli i The Atelier by Prof. Jimmy Choo

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La BBFW va presenciar dues marques de renom mundial, l’Atelier del Prof. Jimmy Choo i JoliPoli, que han captivat l’audiència amb les seves col·leccions excepcionals i la seva estètica impregnada d’elegància i romanticisme.

Atelier del Prof. Jimmy Choo

L’Atelier del Prof. Jimmy Choo va encapçalar l’espectacle amb la seva col·lecció més recent, “Luminous Reverie – Col·lecció 2025”.

L’aura de somnis i contemplació que la marca és capaç d’evocar va arribar a la passarel·la, on cada peça sembla un fragment d’un món oníric. Sota la direcció de llegendari dissenyador de moda, el professor Jimmy Choo, OBE, la col·lecció va transmetre una fusió única entre passat i futur, capturant la fluïdesa del temps i la calidesa dels records estimats.

Des del seu humil començament com una botiga de núvies a Kuala Lumpur el 1986, fins a convertir-se en un emblema mundial de la moda nupcial de luxe, l’evolució de The Atelier ha estat guiada per una impecable artesania i una visió de luxe atemporal.

JoliPoli

JoliPoli ha seduït l’audiència amb la seva col·lecció “La Poésie”, una oda al romanticisme i a la bellesa eterna.

Cada vestit de la col·lecció, dissenyat pel talentós Anh Thu Pham Dang, semblava una estrofa d’un poema d’amor, capturant l’essència de l’amor perdurable i la sofisticació intemporal.

Mitjançant l’ús d’elements clàssics fusionats amb tocs moderns i teixits luxosos com la seda setinada i la gasa translúcida, JoliPoli va crear una barreja harmoniosa que va transportar l’audiència a un món de romanticisme i elegància.

Així, mentre la cortina es tancava al final del primer dia de la BBFW 2024, les col·leccions de L’Atelier del Prof. Jimmy Choo i JoliPoli han deixat una empremta duradora en el món de la moda nupcial, reafirmant la seva posició com a pioners de l’elegància i la sofisticació a escala mundial.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.