Casarse a Catalunya

BBFW24: Formoso, Agnieszka Swiatly, Marylise, Rembo Styling & Carta Blanca, Wona Concept & Eva Lendel, Marco & María y Giambattista Valli

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Aquesta passarel·la va oferir col·leccions nupcials úniques i va fusionar la passió artesanal amb la innovació i l’estil contemporani.

Firmes que, amb dècades d’experiència en moda nupcial, van presentar col·leccions excepcionals per a l’any vinent. Amb dissenys artesanals, innovadors i sofisticats, aquestes marques eleven l’elegància de la núvia moderna amb un toc tradicional i avantguardista.

Formoso

Al teler de la imaginació, entre fils d’història i somnis teixits, emergeix “Bucolique“, la creació recent de la dissenyadora Lorena Formoso. És un viatge des dels dies en què les núvies es vestien de dol fins a un present alliberador i desafiador.

Lorena Formoso, una dissenyadora que va decidir seguir la seva passió al món de la moda nupcial, va fundar la seva marca amb la missió d’oferir vestits de núvia únics i personalitzats. Bucolique” celebra la valentia de desafiar convencions i abraçar la mateixa essència, fusionant el fet antic i el fet nou en cada disseny.

En aquesta quarta col·lecció, “Bucolique“, Lorena Formoso desplega el seu geni creatiu amb un gir audaç, buscant teixits més naturals i rics. Cada peça transcendeix el temps i l’espai, capturant l’esperit de la dona moderna i explicant una història única d’autenticitat i de llibertat.

Agnieszka Swiatly

En aquesta edició, la firma fusiona sofisticació amb art, on cada puntada explica una història de passió i refinament. La col·lecció encarna l’elegància volàtil, transcendint els límits de la moda ordinària amb vestits ondulants adornats amb encaixos delicats. Cada disseny abraça l’essència de la bellesa clàssica atemporal, elaborat amb precisió i atenció al detall. Amb dissenys innovadors i siluetes atrevides, aquesta col·lecció fusiona les tendències més avantguardistes amb l’elegància atemporal, destinada a esdevenir el vestit de núvia de la teva vida.

Marylise, Rembo Styling & Carta Branca

Marylise, una empresa familiar belga, fa més de trenta anys que crea felicitat a través dels seus vestits de núvia. Amb un enfocament a l’elegància i la lluminositat, cada disseny és una expressió de la bellesa natural per a la núvia sofisticada. La col·lecció 2025 de Marylise reimagina l’elegància nupcial amb sofisticat glamour, minimalisme i dissenys plens d’encaix. La nova silueta entallada i els estils elegants i atemporals reflecteixen la feminitat i el savoirfaire pur de la marca.

Per la seva banda, Rembo Styling, destaca a la moda nupcial amb dissenys plens de passió i qualitat artesanal. Cada peça, confeccionada a Portugal, reflecteix l’essència de la núvia contemporània, conscient i sofisticada. Per al 2025, la seva col·lecció explora tendències innovadores i punts de contacte únics, mantenint la seva essència natural en puntes florals, brodats de somni i formes renovades.

D’altra banda, Carta Branca, es distingeix pel seu enfocament avantguardista i artesanal en uns teixits de seda preciosos. Cada vestit, confeccionat individualment a Portugal, reflecteix la llibertat creativa dels seus dissenyadors i el desig de trencar barreres. La seva col·lecció “Chapter V” per al 2025 introdueix una nova silueta entallada, caracteritzada per elegants drapejats i dissenys nets, refinats, i amb un toc de brillantor especial.

Wona Concept & Eva Lendel

Eva Lendel es destaca a la indústria nupcial fusionant encant tradicional i sofisticació moderna. La seva col·lecció “Less is More” ret homenatge al minimalisme i l’elegància atemporal, amb dissenys que combinen línies netes i encaixos intricats per a núvies sofisticades i modernes.

D’altra banda, WONA Concept transforma la moda nupcial en una celebració de l’elecció personal i la confiança en una mateixa. Amb una atenció meticulosa a la qualitat i l’artesania, la nova col·lecció ofereix una simfonia d’estils moderns i contemporanis, amb detalls fets a mà que afegeixen un toc de personalització a cada vestit.

Marco&María

Marco&María, ha deixat una empremta distintiva a la indústria de la moda nupcial conquistant els cors dels amants de la moda a tot el món. Amb etiquetes homologades que en certifiquen el disseny i la fabricació espanyola, cada peça és una obra d’art artesanal.

La seva nova col·lecció, “Los Paraísos Perdidos”, és una oda a la bellesa i la diversitat cultural. Reflectint la idea que els paradisos resideixen a la ment, els dissenys fusionen influències arquitectòniques, racials i culturals en talls decadents i exòtics. Els teixits superposats i els motius florals entrellaçats amb plecs de tul creen un efecte visual únic, evocant la bellesa natural d’aquests paradisos oblidats.

Els vestits de núvia de la col·lecció són una simfonia de romanticisme i sensualitat. Des d’escots capsa fins a tirants fins o paraula d’honor, cada disseny es distingeix per la seva elegància atemporal i els detalls llencers que afegeixen un toc d’intriga. La paleta de colors, que va des del blanc fins al negre, amb tons roses, celestes i grocs, ofereix opcions per a totes les núvies.

Giambattista Valli

Giambattista Valli, anomenat per la seva habilitat per fusionar el magnífic de Roma amb l’esperit avantguardista de París, va presentar aquesta nit a la Barcelona Bridal Night una col·lecció que encarna l’elegància atemporal. Els seus dissenys, des de vestits curts fins a vestits de nit, són una expressió de l’espontani i el sofisticat, atraient dones de totes les edats.

A la desfilada, Giambattista Valli va captivar amb una presentació magnífica fusionant tradició amb tendència. La seva presentació Love Collection 2025 va encarnar la moda eterna, atemporal i natural, aportant un nou enfocament al món del luxe i la bellesa.

Materials refinats i elegants detalls en peces impecablement confeccionades que uneixen estils emblemàtics i dissenys extraordinaris amb l’exquisidesa de la Maison.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.