Casarse a Catalunya

BBFW | Dia 1 – Yolancris

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Yolancris ha tornat a BBFW, captivant el públic amb una presentació atrevida i innovadora de la seva nova col·lecció.

La nova col·lecció va emfatitzar el delicat equilibri entre elements reveladors i modestos, teixint una narrativa captivadora sobre la bellesa i la força inherents a la feminitat.

Dividida en tres capítols diferents, la nova col·lecció de Yolancris ofereix una àmplia gamma d’estils per satisfer les preferències úniques de cada núvia. Des de la secció romàntica fins a la mini secció i la secció boho, cada capítol presentava una estètica diferent, permetent a les núvies trobar el vestit perfecte que ressonava amb la seva individualitat.

Amb una visió innovadora i rebel, Yolancris pretén servir de pont cap a la individualitat de cada núvia, celebrant la diversitat i la singularitat. En lloc d’imposar estils predefinits, la marca busca potenciar la personalitat de cada dona, elaborant vestits que no només desprenguin bellesa sinó que també tinguin un profund significat personal.

Al cap i a la fi, Yolancris ha redefinit el concepte de núvia, marcant un abans i un després en el sextor nupcial amb la seva capacitat per sorprendre i inspirar.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.