Casarse a Catalunya

BBFW | Dia 1 – Sophie et Volià

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Sophie et Voilà ha causat una impressió sorprenent al BBFW, presentant la seva darrera col·lecció amb un aire d’elegància contemporània.

Amb el títol “Titanium”, la col·lecció s’inspira en el contrast vibrant del gris titani de Bilbao, donant a l’estètica de la núvia una renovada sensació de sofisticació. La seda pren el protagonisme com a element principal, complementada amb una barreja harmònica d’organza, tafetà, crepé, setí i paillette, donant com a resultat vestits que desprenen lleugeresa. Molt chic de veritat.

Amb una perspectiva nova, vam veure que “Titanium” conserva l’essència de Sophie et Voilà alhora que ofereix una reinterpretació moderna de la bellesa de la núvia. La col·lecció mostra un nou capítol en el viatge de Sophie et Voilà, demostrant la seva capacitat d’evolució mentre es mantenen fidels a la seva visió artística.

Al cor de Sophie et Voilà hi ha la fusió d’imaginació i execució, encarnada per Sofía Arribas i Saioa Goitia. Sofía, amb la seva formació en arquitectura i passió per l’art, aporta pura imaginació a l’estil de la marca, mentre que Saioa, amb el seu esperit emprenedor, s’assegura que cada projecte arribi a bon port. Amb seu a Bilbao, l’equip de Sophie et Voilà es dedica a la sostenibilitat, utilitzant un enfocament de fabricació “a mida” per minimitzar els residus i contribuir a la preservació del medi ambient.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.