Casarse a Catalunya

BBFW | Dia 1 – Serina Bridal

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Serina Bridal ha fet una presència captivadora a BBFW, presentant la seva darrera col·lecció amb una mostra encantadora de l’esplendor de la natura.

Amb el títol “Cent flors en abundància”, la col·lecció convida els espectadors a submergir-se en la bellesa de les flors en flor. Cada peça està elaborada meticulosament per transportar els usuaris a un món on l’elegància de la natura regna suprema, amb un delicat encaix floral que afegeix un toc de refinament i encant a cada disseny.

Al llarg de l’aparador, els assistents van gaudir d’una festa visual mentre les models lliscaven per la passarel·la adornada amb les meravelloses creacions de Serina Bridal. Des dels detalls d’encaix fins a l’estil distintiu que recorda els quimonos japonesos, tots els aspectes de la col·lecció transpiraven sofisticació i gràcia!

La col·lecció Serina és més que una marca de moda; encarna l’essència de l’autoexpressió i la individualitat. Amb dissenys que marquen tendències i plens de capritx, Serina Bridal ofereix a les núvies l’oportunitat de mostrar la seva elegància d’una manera única i sense restriccions.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.