Casarse a Catalunya

BBFW | Dia 1 – Jesus Peiro

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Jesus Peiro ha fet una presència captivadora a la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), mostrant la seva darrera col·lecció entre expectació i elegància.

Amb el títol “Cuando llega la novia”, la col·lecció portava el segell distintiu de l’estil distintiu de Jesús Peiró, caracteritzat per un exquisit equilibri entre tradició i innovació. Inspirant-se en la interacció de la llum i la forma, cada vestit va esculpir una silueta doble al voltant de la núvia, evocant una sensació de bellesa etèria. La juxtaposició del pes del setí amb el volum airejat de l’organza va crear un contrast harmoniós, mentre que els delicats vels van afegir un toc de mística al conjunt.

Sota la direcció creativa de Jesús Díez i Merche Segarra, Jesús Peiró ha consolidat la seva posició com a marca líder en el sector nupcial. Amb el prestigiós segell OEC (Origen Espanyol Certificat) que adorna els seus dissenys, la marca exemplifica l’herència de l’artesania espanyola. Cada vestit es confecciona minuciosament al seu taller de Barcelona, on es fan honor a les tècniques tradicionals, i cada peça està perfectament feta a mida.

La presentació de la pista va ser una altra cosa. Inspirada en Merche Segarra, la col·lecció va revelar detalls iridescents i espurnes subtils que il·luminaven la silueta de la núvia, donant-la en una resplendor encantadora. El vel íntim, delicadament embolicat sobre cada model, n’accentuava la lluentor, transformant-los en eteris cuques de llum que ballaven per la pista.

Amb més de tres dècades d’experiència, la marca continua avançant els límits de la moda nupcial, alhora que es manté fidel a les seves arrels. La seva presència internacional, que abasta més de 30 països, és un testimoni de la seva dedicació irrompible i esperit innovador.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.