Casarse a Catalunya

BBFW | Dia 1 – Isabel Sanchis

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Isabel Sanchis ha fet una presència captivadora a BBFW, presentant la seva darrera col·lecció de núvia per a l’any 2025 amb un aire de sofisticació i estil avantguardista.

El públic va gaudir d’una mostra de bellesa escultòrica i innovació artística mentre les models van adornar la passarel·la adornada amb les creacions de Sanchis. Inspirada en la natura i l’escultura, la col·lecció va fusionar el romanticisme de la moda nupcial amb l’avantguarda contemporània d’avui.

La nova col·lecció d’Isabel Sanchis per a l’any 2025 presentava peces de caràcter escultòric, caracteritzades per siluetes voluminoses i drapats envoltants complicats. Elements de flors estaven delicadament incrustats en vestits, cossos i abrics.

Al llarg de la desfilada de moda, els assistents van quedar hipnotitzats per la visió creativa i l’atenció al detall evidents a la nova col·lecció d’Isabel Sanchis. Les siluetes variaven des de camises i abrics estructurats fins a peces de gasa fluides, mostrant la versatilitat i el compromís de la marca amb l’artesania. Cada peça es va elaborar meticulosament amb un toc distintiu, des dels solei prisats brodats a mà fins als complexos detalls de la cadena, afegint un toc únic a la col·lecció.

Isabel Sanchis, reconeguda dissenyadora valenciana, fa temps que és famosa pel seu domini del volum i la silueta femenina. Amb cada col·lecció, continua empenyent els límits de la moda nupcial, oferint a les núvies modernes una combinació harmònica de sofisticació, elegància i estil avantguardista.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.