Casarse a Catalunya

Les tendències de la moda bridal 2025 aposten per una nòvia estrella i protagonista

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Demà per fi arriba l’edició de Barcelona Bridal Fashion Week de 2024. L’esdeveniment no sols marcarà les tendències en moda nupcial i de cerimònia.

La pròxima edició de la passarel·la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), programada del 17 al 20 d’abril de 2024 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, promet enlluernar amb més de 900 vestits que abasten des de núvies fins a evening wear, festa i moda per a nuvis. Amb la participació de 37 dissenyadors destacats, l’esdeveniment no només marcarà les tendències en moda nupcial i de cerimònia, sinó també en maquillatge, perruqueria i estètica de la mà de MAC Cosmetics, Kevin Murphy i Hello Nails, entre d’altres.

La creativitat de la temporada 2025 reinventa la feminitat clàssica amb tocs avantguardistes, dirigida a una nòvia romàntica, detallista i amant de la moda, que abraça la tradició amb una visió del segle XXI. Les tendències emergents, com la convivència harmoniosa entre tradició i innovació, eleven la núvia com a protagonista indiscutible.

 Els dissenyadors exploren línies clàssiques reinterpretades amb codis contemporanis, on el minimalisme, l’estil boho i el glamour s’adapten a les preferències i la ubicació del casament. El 2025, els vestits mostren estructures que deixen el corsé a la vista, realçant la figura femenina amb opcions que van des dels clàssics strapless fins a transparències suggerents. 

Els teixits luxosos, com el Mikado de seda i l’encaix de Chantilly, dominen els dissenys, mentre que les combinacions de materials afegeixen dinamisme i modernitat a les creacions nupcials. Pel que fa a la paleta de colors, el blanc segueix regnant, matisat amb tons beix, nude i rosats, així com amb tocs de gris, celeste, groc i blau Klein.

 El maquillatge i la perruqueria, a càrrec de MAC Cosmetics i Kevin Murphy respectivament, destaquen la bellesa natural i subtil de la núvia, amb tons nude idal a la pell, i opcions versàtils als llavis. Els pentinats, des de clàssics monyos fins a estils més fluids i guarnides amb accessoris, reflecteixen la personalitat de cada núvia.

L’esdeveniment també ofereix experiències exclusives, com serveis de manicura de Hello Nails i tractaments d’Aire Ancient Bath, juntament amb còctels de FeverTree i crispetes gourmet de Pop It. Amb més de 400 marques en el trade show i una àmplia presència internacional, la BBFW es consolida com un referent mundial en moda nupcial i de cerimònia, atraient compradors de tot el món.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.