Casarse a Catalunya

UNA HISTÒRIA D’AMOR ACOLLIDORA

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Un casament íntim i ple de significat. 

Volíen crear una experiència slow on la parella pogués gaudir del dia del seu casament sense estrès, creant records inoblidables.

El dia del seu casament, el Pol i la Judith es lleven al mateix lloc on es casen, envoltats pel caliu de Mas el Mir. Després d’un despertar lent enganxats als llençols, escoltant música i escalfant-se enfront la llar de foc, gaudeixen d’un cafè junt a la Freya, la seva gosseta.

“Em quedo amb tu perquè ets el meu refugi, quan m’abraces, em sento protegida”

Judith

És aleshores que es comencen a arreglar, quedant en mans de la Natàlia de One mirror please per aconseguir un look amb efecte wow. Un cop està llest, el Pol descobreix el vestit de la núvia, confeccionat espericlament per a ella per la Laura Vila i, amb cura, l’ajuda a acabar de vestir-se.

Quan ja estàn llestos, entren tots dos junts a la cerimònia decorada amb el seu estil per la Tània de Modo Evento, acompanyats de la Freya, que duu els delicats anells de la Mariona de Sóc una Joia en una placa personalitzada amb cura per la Leila de Dreamlike Chapter i la Natàlia. Entre algunes llàgrimes, segellen el seu amor amb el ritual de la llum, es reciten els vots, escrits amb l’ajuda de la Leila i s’intercanvien les aliances que prèviament havien creat ells mateixos al taller de la Mariona.

“Vas arribar quan menys ho esperava, i ara espero que et quedis per sempre”

Pol

I ara que ja han dit “Sí, vull”, gaudeixen d’una divertida estona per a ells sols, contemplant l’increïble paisatge i divertint-se mentre l’Andreu de Boda al natural fotografia i l’Artur de FF Wedding Films capturen amb naturalitat la màgia i espontaneïtat d’aquests instants.

Per últim, després del banquet i el pastís, interpreten un dolç i íntim ball nupcial, acabant d’assaborir aquesta vetllada que perdurarà per sempre a les seves memòries.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.