Casarse a Catalunya

Barcelona Bridal Fashion Week obre les seves portes el pròxim dimecres

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El proper dimecres, 17 d’abril, la passarel·la de BBFW tornarà a convertir-se en el focus d’atenció mundial de la moda.

Amb les desfilades de 37 firmes que tindran lloc fins al 20 d’abril al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i en altres espais de la ciutat. A més, com a novetat d’enguany, la instal·lació artística ¡Barcelona Goes Bridal!, realitzada per La Fura dels Baus, ocuparà un lateral de l’Avinguda Mª Cristina, durant tot l’esdeveniment.

El mateix 17 d’abril, a les 10.30h, tindrà lloc a l’Avinguda Mª Cristina la presentació de la instal·lació artística ¡Barcelona Goes Bridal! realitzada per La Fura dels Baus en ocasió de la celebració de BBFW 2024. Es tracta d’una reproducció a gran escala que representarà el cicle de la indústria de moda bridal, i en la qual en un gran penjador rotatiu de 100 metres de longitud i de 6 d’alçada es podran veure uns 30 vestits de marques catalanes com Pronovias, Jesús Peiró, YolanCris, Núvia d’Art, Mariano Moreno o Olga Macià,  entre d’ altres, donant suport així a la difusió de les firmes locals.

La setmana de la moda nupcial seguirà amb l’exposició comercial entre el 19 i 21 d’abril amb la presència de més de 400 marques, el 80% internacionals.

Horari de les desfilades

 

Dimecres, 17 d’abril: 12.00h Jesus Peiro; 13.30h Sophie et Voilá / Serina Bridal; 15.00h Isabel Sanchis; 16.30h Yolancris; 18.00h Joli Poli; 19.30h The Atelier by Prof. Jimmy Choo.

 

Dijous, 18 d’abril: 10.00h The Edit, amb Mariano Moreno / Olga Macía / Helena / Andrea Lalanza; 11.30h Katy Corso; 13.00h Formoso / Agnieszka Swiatly; 15.00h Marylise, Rembo Styling i Carta Branca; 16.30h Wona Concept / Eva Lendel; 18.00h Marco&María; 21.00h Barcelona Bridal Night amb Giambattista Valli (La Llotja)

 

Divendres, 19 d’abril: 10.00h Caroline Castigliano / Alicia Rueda; 11.30h Madame Burcu Couture; 11.00h Julia Kontogruni / Corona Borealis; 15.00h Demetrios; 16.30h Allure Bridals; 21.00h Atelier Pronovias (MNAC)

 

Dissabte 20 d’abril: The Edit amb Raquel López / Claudio Di Mari / Serravalle; 11.30h Sima Couture; 13.00h Morilee Madeline Gardner; 15.00h Global Bridal House amb Modeca / GBS Herve Paris / Libelle Bridal / Randy Fenoli Bridal; 16.30h Ogadenia Couture / Lucas Balboa / Pedro Palmas.

 

IMPORTANT: Amb l’acreditació de premsa/influencer es pot accedir a totes les desfilades programades a la Passarel·la de BBFW del Palau 1 del recinte de Montjuïc. Els de Giambattista Valli i de Pronovias depenen directament de la invitació del dissenyador.

Totes les desfilades es podran seguir en streaming a través del web del saló.

Acreditacions de premsa: Es poden sol·licitar online aquí i també al taulell de premsa ubicat al palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona (accés per Plaça d’Espanya).

Sala de Premsa (ubicada al palau 1): Estarà oberta a partir de les 9.30h i tancarà una hora després d’acabar l’última desfilada del dia. El 21 d’abril l’horari serà fins a les 18.30h.

 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.