Casarse a Catalunya

Pronovias inicia una nova era vinculada a l’art celebrant el 60è aniversari amb una desfilada emblemàtica a Barcelona

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La casa icònica de moda nupcial, Pronovias, coneguda pels seus dissenys innovadors i la seva excel·lència en l’alta costura, està preparada per enlluernar una vegada més amb la nova col·lecció per al 2025.

Inspirada en l’essència cosmopolita de Barcelona, la línia d’alta costura Atelier Pronovias promet una fusió sense precedents entre la tradició i l’avantguarda, reafirmant així el seu compromís amb la ciutat que la va veure néixer.

Una nova era de la moda nupcial: l’art com a protagonista

Unint tradició i avantguarda, Pronovias anuncia una nova era a la moda nupcial, on l’art serà el gran protagonista. Aquesta visió audaç reflecteix el compromís infrangible de la firma amb l’excel·lència i la innovació, marcant així l’inici d’un nou capítol a la seva història. A més, l’aliança de Pronovias amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) com a patrocinador oficial durant tot l’any 2024 subratlla el compromís amb l’art i el suport a la ciutat de Barcelona.

Celebrant 60 anys d’innovació: una col·lecció inspirada a Barcelona

Aquest any marca l’emocionant 60è aniversari de Pronovias, una ocasió per celebrar sis dècades d’innovació i estil incomparable. En honor a aquesta fita, la firma presenta una col·lecció contemporània inspirada en la mateixa essència de Barcelona. Submergint-se en la magnificència de l’estil mediterrani de la ciutat, la col·lecció captura l’arquitectura, els valors de la innovació i el disseny, així com l’encant dels carrers i l’art modern de Gaudí.

Desfilada al MNAC: un esdeveniment imperdible

La pròxima desfilada internacional de Pronovias tindrà lloc el 19 d’abril a les 21:00h a l’emblemàtic Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), on es presentarà la nova col·lecció Atelier Pronovias 2025. Aquest esdeveniment exclusiu comptarà amb Lancôme, encarregat del maquillatge, i L’Oréal Professionnel, a càrrec dels cabells, com a patrocinadors d’excepció. La desfilada forma part del calendari oficial de Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW) i podrà ser seguit en directe a través dels canals digitals oficials de Pronovias.

Atelier Pronovias: l’excel·lència de l’alta costura

Atelier Pronovias representa la màxima expressió de l’alta costura a Pronovias Group. Cada vestit porta l’etiqueta Atelier Pronovias i és confeccionat a mà per expertes cosidores a l’atelier de la firma a Barcelona, utilitzant els millors teixits i puntes importats de França i Itàlia. Aquest nivell d’atenció al detall i la personalització garanteix que cada núvia tingui una experiència única i exclusiva

Sobre Pronovias Group: un llegat de 100 anys

Amb seu a Barcelona, Pronovias Group és líder mundial al sector de la moda nupcial, amb més de 100 anys d’experiència al vestit de núvies de tot el món. La companyia opera una cartera de marques que inclou Pronovias, Nicole Milano i Atelier Pronovias, entre d’altres. Els seus vestits es venen a través d’una xarxa global de detallistes independents a més de 100 països, demostrant així el seu incomparable llegat i el seu destacat equip de disseny intern.

Aquest any, Pronovias continua el seu llegat d’excel·lència i bellesa, portant l’art i la moda nupcial a noves alçades a la ciutat d’origen, Barcelona. És una celebració de sis dècades d’innovació i estil incomparable, i una emocionant ullada al futur de la moda nupcial. Prepara’t per ser enlluernat per la col·lecció Atelier Pronovias 2025!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.