Casarse a Catalunya

Descobreix les noves col·leccions de Demetrios de 2025

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Les col·leccions de Demetrios per a l’any 2025 encapsulen el glamour sense límits.

Amb exquisits brodats d’encaix, enlluernadors detalls de pedreria, fascinants variacions d’escot i encantadors guarniments de perles coordinades, representen el pinacle del luxe nupcial. A més, les combinacions joguines d’escots afegeixen un toc modern a la moda nupcial tradicional. Els nostres dissenys enlluernen amb els seus detalls fabulosos, impressionants vels i la inclusió de nous accessoris a joc, com elegants collarets, mocadors i bosses de mà per a núvies, que no només complementen, sinó que realcen el conjunt nupcial en la seva totalitat. Des de l’elegància dels seus moviments fins a la seva capacitat per captar la llum, cada vestit és una obra mestra que destil·la elegància i gràcia.

Demetrios James Elias, un dels dissenyadors de moda nupcial més destacats des de 1980, atrau una àmplia gamma de núvies, minoristes, cultures i estètiques de tot el món. Inspirant-se en el passat i reinventant-lo per al futur, utilitza teixits luxosos, detalls intrincats i talls innovadors per crear vestits que deixen sense alè. Les núvies modernes són visionàries pel que fa a la narrativa dels seus vestits de núvia, i Demetrios, juntament amb els nostres més de 800 distribuïdors a tot el món, s’enorgulleix d’ajudar a convertir aquests somnis en realitat. Fundada a la ciutat de Nova York, la marca ha crescut fins a convertir-se en un nom reconegut mundialment en la moda nupcial, amb distribuïdors autoritzats a més de 80 països. 

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.