Casarse a Catalunya

El poder del color: descobreix la nova col·lecció Power of Colours de Lip Comfort Oil de Clarins

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Clarins, líder en cura de la pell i maquillatge de qualitat, ha aprofitat aquesta connexió entre el color i l’emoció a la seva nova col·lecció Power of Colours de Lip Comfort Oil, una gamma de tons resplendents i audaços que no només embelleixen, sinó que també rejoveneixen i revitalitzen.

Els colors no són simplement pigments visuals; tenen una influència profunda al nostre estat d’ànim i benestar. L’exposició a certs colors pot desencadenar l’alliberament de dopamina, l’hormona de la felicitat al cervell, elevant instantàniament el nostre ànim i energia. Inspirada en la cromoteràpia, la ciència que fa servir els colors per promoure l’equilibri i el benestar, Clarins ha desenvolupat la col·lecció Power of Colours per reconnectar amb les nostres emocions i elevar el nostre esperit.

Clarins, reconegut pel compromís amb la innovació i la sostenibilitat, ha perfeccionat la fórmula de Lip Comfort Oil, enriquint-la amb un 90% d’ingredients d’origen natural. Aquesta excepcional barreja d’olis de jojoba, avellana i rosa mosqueta bio proporciona un tractament hidratant, nutritiu i reparador per als llavis, mentre que la seva fórmula reflectora de llum ofereix un acabat glossy irresistible.

La Col·lecció Power of Colours, tres tons vibrants i atrevits:

Joyful Yellow (21): Aquest to assolellat encarna l’optimisme i la creativitat. Amb la seva lluminositat i alegria, el groc transmet força i energia positiva, perfecte per il·luminar el teu dia i destacar el teu somriure.

Daring Orange (22): L’audàcia i l’energia s’uneixen en aquest to taronja vibrant. Ideal per potenciar el bon humor i la confiança, el taronja us inspirarà a brillar i sorprendre amb el vostre maquillatge audaç i autèntic.

Passionate Pink (23): El rosa, evocador de l’emoció i la feminitat, és un autèntic de fletxa per als llavis. Amb el toc sensual i juganer, aquest color et convida a estimar la vida i a expressar la teva personalitat amb estil.

Clarins no es preocupa només per la bellesa dels seus productes, sinó també per l’impacte en el medi ambient i les comunitats. Els ingredients d’origen natural es cultiven respectant les normes de l’agricultura biològica, i la cadena de subministrament turca té una certificació de comerç just, i garanteix pràctiques agrícoles sostenibles i suport a projectes locals.

El Lip Comfort Oil de Clarins, un imprescindible per als amants del maquillatge i la cura de la pell, ofereix molt més que un toc de color. És una experiència sensorial que eleva l’estat d’ànim, revitalitza els sentits i embelleix els llavis amb una lluentor radiant i saludable. Descobreix el poder del color amb la col·lecció Power of Colours i deixa que els teus llavis parlin per tu.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.