Casarse a Catalunya

Descobreix les tendències nupcials a Si Sposa Italia Collezioni Milano Bridal Week 2024

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Del 5 al 8 d’abril, Milà es va convertir en l’epicentre mundial de la moda nupcial amb la tan esperada Si Sposa Italia Collezioni Milano Bridal Week 2024.

L’edició d’enguany, que es va celebrar al prestigiós espai Allianz MiCo, va comptar amb un disseny d’exposició renovat, que va posar en relleu una gran varietat d’opcions per a núvies, nuvis, cerimònies i accessoris procedents d’arreu del món.

 

Tendències no convencionals i elegància nocturna

Una de les característiques més destacades de l’edició de 2024 va ser la introducció d’una innovadora zona d’exposició dedicada a les tendències no convencionals. Aquesta secció, en la qual es van presentar col·leccions càpsula de núvies i accessoris, es va centrar en marques especialitzades i menys conegudes, oferint als assistents una visió de l’avantguarda de la moda nupcial.

Des de joieria avantguardista fins a accessoris atrevits, els visitants van gaudir d’un festí per als sentits, en el qual la creativitat no tenia límits.

Dedicada al sofisticat món dels vestits de nit, la secció de vestits de nit va acaparar totes les mirades, mostrant les diverses ocasions en què els vestits de nit brillen amb llum pròpia. En col·laboració amb Ifta, famosa pel seu compromís amb l’excel·lència de la sastreria italiana, aquesta secció va celebrar l’art i l’artesania dels vestits de nit.

 

Sostenibilitat a través del reciclatge

Al cor de Sì Sposaitalia Collezioni 2024 hi va haver una col·laboració innovadora amb l’Institut Europeu de Disseny (IED), que va posar en relleu la intersecció entre la moda nupcial i la sostenibilitat. Dirigit per Marina Spadafora, coordinadora del Màster en Disseny de Moda de l’IED, el projecte d’upcycling va donar nova vida a vestits de núvia d’un sol ús. Deu estudiants de talent van transformar aquestes peces en elegants peces informals, defensant el disseny i la innovació respectuosos amb el medi ambient

Empreses líders en excel·lència nupcial

Entre les empreses líders de l’esdeveniment hi havia Elisabetta Polignano, Justin Alexander, que va portar a la fira totes les seves línies, Savannah Miller, Peter Langner, Maria Pia Creazioni, Maison Signor, Michela Ferriero, Dalin Italian Atelier i Diamond Couture. Centrant-se en els productes “made in”, aquests gegants del sector van reafirmar el seu compromís amb la qualitat i l’autenticitat.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.