Casarse a Catalunya

L’èxit de març de la Bridal Week Harrogate

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Aquesta darrera edició de Bridal Week Harrogate va reunir propietaris de botigues de tot el país, oferint una plataforma per descobrir tendències, trobar inspiració i connectar amb altres professionals del sector.

Durant més de quatre dècades, Bridal Week Harrogate ha servit com la reunió principal per als minoristes per connectar-se i per a una gran varietat de dissenyadors i proveïdors devots per donar a conèixer les seves creacions més noves en un lloc singular.

Aquest any, els propietaris de boutiques d’arreu del país es van reunir a Harrogate, no només per adquirir les seves seleccions de la propera temporada, sinó també per discernir tendències distintives, inspirar-se en figures estimades de la indústria i, sobretot, gaudir de la companyonia dels companys empresarials afins.

Estem encantats amb l'èxit de març de la Bridal Week Harrogate 2024. L'esdeveniment d'enguany va superar les nostres expectatives, reunint els millors i més brillants talents de la indústria nupcial per a una mostra inoblidable de creativitat i innovació.

Wendy Adams, directora d'esdeveniments

Col·leccions destacades

La versàtil varietat de talent d’aquest any va significar que hi havia alguna cosa per a cada botiga. Sens dubte, cada col·lecció mostrava la individualitat del seu segell, a més d’una sèrie d’elements destacats que van posicionar Bridal Week com el lloc per marcar tendències que es dispararan aquesta temporada. Enguany, el punt de mira ha estat la tendència del maximalisme, on més és més! El setí minimalista i les formes simplistes es van substituir per encaixos adornats i siluetes dramàtiques, cosa que indica que molts dissenyadors estan augmentant el drama de les seves col·leccions més noves. Els cossos transparents i les cintura baixa glamurosa van tenir el seu moment, repetint aparicions a les grades.

Com a resposta a la demanda de drama, marques com Casablanca, Josephine Scott i Dando London no es van retenir: van incorporar perles, llaços enormes i totes les coses brillants per crear aspectes realment espectaculars. Justin Alexander va anar al Majestic’s Ballroom per presentar en exclusiva les seves últimes col·leccions de tardor/hivern 2024 i primavera/estiu de 2025, amb més de 250 visitants i només queda espai per a les seves passarel·les!

L'espectacle ha estat increïble. L'alta qualitat dels compradors va venir amb un propòsit de compra directa, i perquè puguin veure-ho tot sota un mateix sostre i conèixer tots els campions de la indústria, no hi ha cap dubte: Bridal Week Harrogate és el lloc per estar.

Christine Dando

La inspiració no prové únicament de les col·leccions: The Bridal Retail Success Academy va tornar a Harrogate el cap de setmana passat, i el programa d’enguany va oferir als propietaris de negocis sessions de seminaris perspicaces i clíniques d’assessorament empresarial a mida, dissenyades per ajudar-los a navegar pel sempre- món en evolució de la núvia.

Amfitriat per un panell experimentat d’experts com Megan Garmers, Stacy Hughes, Diana McMann, Maria Musgrove-Wethey, Abi Neill, Ella O’Keefe i Julia Smith, els minoristes van tenir l’oportunitat perfecta d’aprendre de les estrelles brillants de la indústria.

La sèrie de seminaris dinàmics va cobrir una gran varietat de temes, des de les tècniques de màrqueting més innovadores fins a l’establiment de connexions sòlides amb els clients. És segur dir que els assistents van marxar sentint-se empoderats, il·luminats i equipats amb consells i trucs del sector!

Per descomptat, no podem oblidar l’esdeveniment que tothom esperava: The Bridal Buyer Awards! La tarda del dilluns 25 de març va tenir lloc la tan esperada cerimònia, celebrant els increïbles talents de la indústria nupcial a tots els nivells, amb la majoria de premis lliurats! Tota la comunitat nupcial es va reunir per aplaudir els èxits dels altres i va gaudir d’una nit espectacular de copes, balls i menjar deliciós entremig. Podeu veure tots els guanyadors del 2024 aquí.

No pots esperar el proper gran esdeveniment de compra de núvia? Gran notícia: White Gallery és a la volta de la cantonada!

Tenint lloc a The Truman Brewery de Londres del 8 al 9 de maig, els nous dissenyadors més populars s’uniran a les icones de la indústria per presentar les seves noves col·leccions a les botigues de núvia més cool del món en aquest esdeveniment de compra realment imperdible. Reclameu la vostra entrada gratuïta aquí per assegurar-vos la vostra plaça i conèixer el millor talent nupcial del Regne Unit i internacional.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.