Casarse a Catalunya

The Wedding Market, torna a Girona amb els reconeguts Germans Roca.

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

The Wedding Market, torna a Girona per segona vegada amb una edició especial en col·laboració amb els reconeguts Germans Roca.

Des del 2016, The Wedding Market s’ha consolidat com una de les fires més destacades del sector nupcial, atraient més de 15.000 visitants a Barcelona, Madrid i Girona

The Wedding Market Barcelona 2023 

Després de l’indiscutible èxit de The Wedding Market a Barcelona i a Madrid, la fira més potent del sector nupcial, torna més forta que mai en una exclusiva edició que arriba a Girona de la mà dels Germans Roca.

Aquest esdeveniment marca la primera vegada que se celebra una fira nupcial en aquest icònic espai, amb els Germans Roca presentant els seus millors productes, incloent-hi els famosos gelats de Rocambolesc i els bikinis de La Bikinería. Josep Roca, el sommelier de la família, destaca la col·laboració com una oportunitat única per a la creativitat i innovació en un ambient festiu.

El mercat comptarà amb més de 80 proveïdors que ofereixen una àmplia gamma de serveis per a casaments, des de càtering fins a moda nupcial, passant per serveis audiovisuals, rebosteria, joieria i més. Els fundadors i CEO de TWM, Sandra Vilar i Ángel Almendros, destaquen la importància d’establir connexions properes entre parelles i proveïdors en un ambient màgic.

A més de ser un lloc on les parelles poden dissenyar el seu casament des de zero, The Wedding Market també és un punt de trobada per a professionals del sector i una font d’inspiració per crear experiències memorables tant per als nuvis com per als convidats.

The Wedding Market Barcelona 2023 

El casament continua estan en el pla de vida de les parelles espanyoles  

Segons un estudi realitzat per TBS Education a Barcelona, titulat “Matrimonis a Espanya”, els espanyols es destaquen per casar-se més tard en comparació amb la resta d’Europa. Les dones espanyoles tenen una edat mitjana de matrimoni de 33,4 anys, mentre que els homes, de mitjana, són 2,2 anys més grans que elles en el moment de casar-se. Malgrat això, els matrimonis continuen sent una pràctica comuna al nostre país, com revela el mateix estudi, indicant que els casaments estan experimentant un augment notable com un fenomen post pandèmic.

D’altra banda, segons The Wedding Market, la despesa mitjana entre la seva audiència per a un casament se situa al voltant dels 40.000€. Aquesta dada serveix com un magnífic exemple que demostra la robustesa i la vitalitat que caracteritza el sector nupcial a Espanya.

The Wedding Market Barcelona 2023 

The Wedding Market en xifres

Observant els resultats obtinguts per TWM, no sorprèn el seu recolzament per part d’alguns dels millors xefs del món. Aquesta experiència es distingeix per la seva impecable presentació, dissenyada per portar les parelles de la mera imaginació a una vivència el més propera possible al seu dia de noces. Les últimes edicions celebrades a Madrid i Barcelona han atret més de 5.500 visitants en tan sols 4 dies. “The Wedding Market té com a meta consolidar-se en els pròxims 5 anys com l’esdeveniment insígnia del sector nupcial a les principals ciutats del país”, afirmen els seus organitzadors.

Amb cada edició, la fira es referma com una de les més destacades a Espanya, demostrant que el sector nupcial està més dinàmic que mai.

The Wedding Market Barcelona 2023 

Sobre The Wedding Market

Un mercat nupcial dissenyat per a parelles que busquen la innovació i les últimes tendències per fer del seu casament un esdeveniment únic i inoblidable. Aquest espai reuneix els millors proveïdors en un ambient agradable i divertit, creant una experiència enriquidora tant per a les parelles com per als proveïdors mateixos. Aquest esdeveniment està dirigit tant a parelles que estan donant els primers passos en l’organització del seu casament com a aquelles que estan en ple procés de preparatius i busquen trobar el proveïdor perfecte. Sabem que els primers passos en la planificació d’un casament són els més importants, i l’elecció dels proveïdors adequats és fonamental per a l’èxit del gran dia.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.