Casarse a Catalunya

Barcelona Bridal Fashion Week 2024: un escenari internacional de moda nupcial

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 62 - Compra revista lateral

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

El glamour, l’elegància i la innovació es fusionen una vegada més a la Barcelona Bridal Fashion Week (BBFW), un esdeveniment que promet superar totes les expectatives a la seva edició més internacional fins ara.

Amb 37 grans marques desfilant a la passarel·la i més de 400 marques presents al trade show, BBFW 2024 es converteix en l’epicentre mundial de la moda bridal. Aquest esdeveniment no només destaca per la seva mida, sinó també per la seva diversitat i enfocament internacional, amb el 80% de les marques participants procedents de més de 35 països fora d’Espanya.

Organitzada per Fira de Barcelona amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, aquesta setmana de la moda nupcial es perfila com una de les més grans dels darrers anys, atraient dissenyadors i professionals de tot el món.

Moda a la passarel·la

La passarel·la de BBFW serà l’escenari on es presentaran les tendències més destacades de la temporada que ve. Amb 37 prestigioses marques mostrant 900 vestits, s’espera que aquesta edició marqui una fita a la història de la moda nupcial. Des de dissenyadors espanyols com Jesús Peiró, Isabel Sanchis i Marco & María, fins a marques internacionals com Demetrios, Randy Fenoli Bridal i Giambattista Valli, la passarel·la estarà plena de creativitat i talent.

Noves Iincorporacions i estrelles convidades

Entre les novetats d’aquest any hi ha marques com Allure Bridal, Caroline Castigliano, Sima Couture i Serina, que debutaran a la passarel·la de BBFW. A més, el dissenyador d’alta costura Giambattista Valli serà el protagonista de la Barcelona Bridal Night, presentant la seva tercera “Love Collection” a la seva primera desfilada exclusivament bridal.

Barcelona Goes Bridal!

Per portar la moda als carrers de Barcelona, BBFW presenta Barcelona Goes Bridal!, una instal·lació artística en col·laboració amb La Fura dels Baus. Aquesta representació a gran escala del cicle de la indústria de moda bridal estarà exposada al passeig Maria Cristina del recinte firal de Montjuïc, mostrant uns 40 vestits de marques catalanes i recolzant la difusió de les firmes locals.

Un hub de negocis i reconeixement

A més de ser un esdeveniment de moda i tendències, BBFW 2024 serà un centre de negocis clau per a la indústria bridal. Amb la presència de compradors internacionals de més de 80 països i un trade xou que trenca fronteres amb marques de més de 35 països, s’esperen oportunitats de negoci sense precedents.

Celebrant l’excel·lència

L’esdeveniment també celebrarà la segona edició dels Barcelona Bridal & Fashion Awards, reconeixent els millors dissenyadors i creacions de l’any. Amb categories que van des del millor vestit de l’any fins a la innovació i la sostenibilitat, aquests premis destaquen el talent i la creativitat de la indústria bridal a nivell mundial.

Barcelona Bridal Fashion Week 2024 promet ser una experiència inoblidable que reunirà el millor de la moda nupcial internacional a la vibrant ciutat de Barcelona.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.