Casarse a Catalunya

Descobreix el Solar Protect Complex de Clarins: protecció avançada i compromís amb el planeta

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

La salut i la bellesa de la nostra pell són aspectes fonamentals que no podem passar per alt, especialment quan es tracta de l’exposició al sol.

Els raigs UV poden causar estralls a la nostra pell, accelerant el procés d’envelliment i provocant danys difícils de revertir. És per això que és crucial triar productes que no només protegeixin la nostra pell, sinó que també la reparin i l’enforteixin. En aquest sentit, el nou Solar Protect Complex de Clarins es presenta com una veritable revolució en la cura solar.

Aquest complex avançat no només ofereix una protecció completa contra els raigs UVA i UVB, sinó que també ajuda a reparar els danys causats per una exposició perllongada al sol. Gràcies als seus ingredients innovadors, com l’extracte de cacau bio i un derivat de vitamina E, aquest complex estimula la producció de col·lagen i fibrilina, mantenint la fermesa i l’elasticitat de la pell, alhora que prevé la formació d’arrugues i l’aparició de taques fosques.

Clarins presenta quatre nous solars, dissenyats per adaptar-se a les necessitats de cada tipus de pell i estil de vida. Des de cremes per al rostre amb SPF 30 i SPF 50 fins a un oli per al cos i els cabells amb SPF 30 i un esprai solar lacti amb SPF 50, aquests productes ofereixen una protecció avançada sense comprometre la comoditat ni l’eficàcia. Amb un acabat invisible, no gras ni enganxós, aquests solars s’absorbeixen ràpidament, deixant la pell suau i protegida durant tot el dia.

Però la innovació no s’acaba aquí. Els solars de Clarins van més enllà en comprometre’s amb el planeta i la comunitat. Amb l’1% de la facturació mundial destinada a programes de protecció dels esculls de Coral i part dels beneficis de la venda a Espanya donats a l’ONG Llogarets Infantils SOS, Clarins demostra el seu compromís amb el medi ambient i el benestar social.

A més, els envasos dels productes solars de Clarins són reciclables i contenen un percentatge significatiu de plàstic reciclat, contribuint així a la reducció de residus plàstics. Aquests productes també estan inclosos a la plataforma T.R.U.S.T, que garanteix la seva traçabilitat i transparència quant a la seva producció i origen.

Amb preus assequibles que van des dels 35,00€, els solars de Clarins són una inversió en la salut i la bellesa de la teva pell, així com en el futur del planeta. Gaudeix de l’estiu amb total tranquil·litat sabent que estàs protegint la teva pell i recolzant iniciatives responsables i sostenibles. Fes-te amb el teu solar Clarins i brilla amb llum pròpia sota el sol!

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.