Casarse a Catalunya

ADRENALINA: The White Trend Book Performance 2025-2026

COMPARTIR AQUEST CONTINGUT

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en pinterest
Compartició en whatsapp
Casar-se a Catalunya 64 - Compra online

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

Totes les fotografies són de: Sergi Sala Fotògraf

El Club WHOSWHITE presenta les tendències més disruptives del sector nupcial a l’Esdeveniment “ADRENALINA: The White Trend Book Performance 2025-2026”

El dimarts 19 de març, el club més disruptiu dels professionals del sector nupcial, WHOSWHITE, va dur a terme l’esdeveniment “ADRENALINA: The White Trend Book Performance 2025-2026” a l’emblemàtica La Centenària 1779 de Barcelona.

L’esdeveniment, concebut per presentar les tendències més innovadores per als propers 2025 i 2026, va captivar els assistents a través d’una experiència immersiva i sensorial única.

Sota el lema #THENEWBRIDALVOICE el club WHOSWHITE anima tots els professionals del sector a superar-se, enfocant-se en la innovació constant, l’excel·lència i l’escolta activa.

El nom “WHOSWHITE” troba la seva inspiració en la puresa del color blanc i el seu significat simbòlic com un llenç en blanc, representant nous començaments i ments obertes.

Perquè un llenç blanc és un repte maravellós; una finestra a la creativitat; una invitació a abraçar el nostre esperit un tant transgressor i innovador.

Una mirada innovadora i conscient que potenciarà el sector nupcial

Cristina Escudero, fundadora de WhosWhite, ho tenia clar quan va llançar el Club WHOSHWITE

"Vinc del món del Bridal, amb el seu color blanc com a abanderat amb tots els seus matisos i textures, i desitjo posar-lo potes amunt per seguir avançant. Perquè en aquest sector no podem oblidar que som un llenç en blanc desitjós de ser la base de pinzellades i traços plens de color i energia. Perquè blanc és llum, és optimisme. Aquest tan necessari perquè el motor de la creativitat no pari mai. Perquè entre tots creem la nova comunitat #THENEWBRIDALVOICE".

Cristina Escudero

Xerrades sobre tendències i el futur de la gastronomia

L’esdeveniment va comptar amb uns ponents excepcionals: la reconeguda coolhunter Clara de Nadal, qui va compartir insights sobre les tendències emergents en el sector nupcial, i l’aclamat xef Javier Morón, qui va explotar el futur gastronòmic amb un enfocament en experiències sensorials revolucionàries.

Sens dubte, el més destacat d’aquestes ponències va ser haver aconseguit animar els membres associats a WHOSWHITE a pensar fora de la caixa per renovar i millorar el sector i les experiències que ofereixen als seus clients.

Totes les tendències vindran recollides en una edició limitada i exclusiva del llibre The White trend book performance 2025-2026.

WHOSWHITE aposta pels esdeveniments immersius

Des del moment de la seva arribada, els assistents van ser convidats a participar en una experiència sensorial única, en la qual, amb l’incomparable marc del marrec paisatge natural de La Centenària 1779, anaven a posar a prova els seus cinc sentits

A l’arribada al recinte, diferents sons van evocar els principals perfils dels consumidors del futur mentre que la prestigiosa marca d’alta cosmètica sostenible Sublim Oils va convidar a maridar cada tipologia amb les fragàncies de les seves fórmules de concentrats en fitoactius amb més de 40 ingredients botànics. El gust era el sentit desafiat l’entrada de les ponències, a través de la degustació dels innovadors cocktails de gelatina de “Las Jellys”

Després de les xerrades, el punt culminant de l’esdeveniment va ser una impactant performance artística entre Cristina Escudero, la fundadora i directora creativa de WHOSWHITE i l’equip creatiu de 27 Lletres que va integrar cinema, fotografia, moda, poesia i pintura de la mà de Pink Morro, transportant els assistents a un univers creatiu i avantguardista.

Com a tancament no va poder faltar el toc gastronòmic: un exquisit càtering ofert per l’equip de 21 de Març, en un hivernacle situat enmig d’un idíl·lic jardí mediterrani, un dels racons més bells de La Centenària 1779.

NEWSLETTER

Totes les notícies de Casar-se a Catalunya al teu correu electrònic.

REGISTRE

Publicitat

Posa't en contacte amb nosaltres

Gràcies pel seu interès.

En breu ens posarem en contacte amb tu.